3 Aydır Haber Alınamıyor

3 Aydır Haber Alınamıyor

37 yaşındaki Sabiha Moralı’dan 3 aydır haber alınamıyor. Ailesi ve çocukları Moralı’dan gelecek bir haber için umutla telefonun başından ayrılmıyorlar.

A+A-

Denizli ilinde 37 yaşındaki Sabiha Moralı 2 sene evvel ailesi ile yaşamış olduğu problemler sebebi ile evini terk etti. 3 ay öncesine kadar değişik numaralar ile annesini ve çocuklarını arayıp sağlık durumu hakkında bilgi veren Moralı’dan son 3 aydır telefonlar gelmez oldu.

Ailesi ve Çocukları Endişeli

Sabiha Moralı 3 ay evvel Bakırlı’da olduğunu ifade etmiş. Ailesi o günden sonra kadından bir daha haber alamamış. Durum böyle olunca da hayatından endişe edilmeye başlanmış. Annesi ve çocukları Moralı’nın bir an evvel bulunmasını isterlerken Moralı'nın yerini bilenlerin insaniyet namına 155 polis imdat hattına ya da 0555 460 09 83 - 0554 422 08 87 numaralı telefonlara bilgi vermeleri istendi.

37 yaşındaki kadının başına bir şey mi geldiği yoksa bilerek mi aramadığı konusu henüz netleşmemişken ailesi kadının bu kadar uzun süre haber vermediği ya da kendisine ulaşılamadığı başka bir zaman olmadığı için endişelendiklerini, en azından seslerini bu şekilde duyurup kızlarına ulaşmak istediklerini ve en kısa zamanda kendisinden haber almak istediklerini dile getirdiler.

Polis ekiplerinin konu ile alakalı soruşturma başlattığı ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.