3 Gün Doyasıya Eğlence

3 Gün Doyasıya Eğlence

Denizli Büyükşehir Belediyesince geçtiğimiz sene ilk defa yapılan Ak Vadi Festivali 2. Defa Denizli halkı ile bir araya gelecek.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ege'nin en büyük parkı Ak Vadi'de organize eden organizasyonda festival alanına çocuklar için dev bir oyun parkı kuruyor. Çocukların doyasıya eğleneceği festivalde Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçıları Işıl Koç, Ahmet Algün ve Hakan Eyiden konserlerinin yanında tiyatro, halk dansları, bando ve mehteran gösterileri de gerçekleştirilecek. Ücretsiz ikramların da olacağı Ak Vadi Festivali, 28-29-30 Eylül tarihlerinde olacak.

 

Birbirinden değerli isimler sahne alıyor

 

28 Ekim 2018’de gününden beri gündüz 13.00'de başlayacak ve pek çok stantın açılarak etkinliklerin yapılacağı festival gece yarısına dek devam edecek. 3 devam edecek festivalde 28 Eylül Cuma günü saat 21.00'de Işıl Koç, 29 Eylül Cumartesi gününde saat 21.00'de Ahmet Algün ve 30 Eylül Pazar günündeyse saat 21.00'de Hakan Eyiden sahneye çıkacak. Dev bir festivali daha yapacak olan Denizli Büyükşehir Belediyesi organizasyon ile alakalı tedbirleri aldılar ve tüm vatandaşları etkinliğe davet ettiler.

 

“Ak Vadi Festivali gelenekselleşiyor”

 

Başkan Osman Zolan, Ege Bölgesi'nin en büyük parkı olan Ak Vadi'de bu sene 2.si düzenlenen Ak Vadi Festivali’nin geleneksel bir hale dönüştürülecek bölgeyle beraber bütünleşerek tüm Denizli’ye ayrı bir heyecan katacağını ifade etti. Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak geçen yıl ilkinin yapıldığını festivalin 2.sini yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını, bu işe başlarken bu festivalin geleneksel hale geleceğini dediklerini ve her sene daha keyifli ve çok daha güzel etkinlikler yapacaklarını belirtti ve  Tüm hemşehrileri festivale davet ettiğini belirtti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.