3 İlçede Jandarmadan Kaçamadılar

3 İlçede Jandarmadan Kaçamadılar

Denizli İl Jandarma Komutanlığı tarafından 3 ilçede iki önemli operasyon yapıldı ve kaçakçılarla uyuşturucu tacirlerine ağır darbe vuruldu.

A+A-

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca kaçak içki ile mücadeleye amansız devam ediliyor. jandarma ekiplerince, Çivril ilçesinde kaçak içki üretildiği bilgisinin alınması üzerine 28.03.2019 günü içki üretimi yapılan ev ve işyerinde arama gerçekleştirildi.

Yapılan arama neticesinde; 5 ve 1,5 litrelik pet şişeler içerisinde satışa hazır halde (1.263) litre kaçak şarap ele geçirildi. Ele geçirilen kaçak içkiye el konuldu. şüpheli hakkında 27 nolu ÖTV genel tebliği kapsamında (87.147) TL idari para cezası tutanağı tanzim edilerek adli işlem başlatıldı.

2 İlçede Uyuşturucu Operasyonu

Son dönemlerde yaptığı başarılı operasyonlar ile uyuşturucu madde tacirlerini köşeye sıkıştıran Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde 28.03.2019 günü eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde bilgi elde ettiği şüphelileri takibe alan jandarma ekipleri, pamukkale ilçesinde (2), merkezefendi ilçesinde (1) olmak üzere uyuşturucu madde arama köpeği “evlat” ın da katılımı ile üç adreste eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Şüphelilere ait ev ve araçlarında yapılan aramalarda; şatışa hazır hale getirilmiş (50) fişek (45 gr.kubar esrar), (20) fişek (19 gr. metamfetamin), (6) adet extacy uyuşturucu hap, uyuşturucu satışından elde edilen (20.900) tl nakit para, (2) adet ruhsatsız av tüfeği ile (12) adet av tüfeği fişeği ele geçirildi. ele geçirilen uyuşturucu ve paraya el konularak, adli makamlara sevk edilen (5) şüpheli tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.