3 Uzmandan Eğitim Aldılar

3 Uzmandan Eğitim Aldılar

PAÜ Buldan Meslek Yüksekokulu ve  Denizli Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen “İş Kulübü Projesi” Buldan MYO'da yapıldı.

A+A-

Proje çerçevesinde  Denizli Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren 3 Uzman, Buldan MYO'ya gelip 4 günlük İş Kulübü eğitimlerini yaptı. Uzmanlar eğitime katılan 30 öğrenciye etkinlik sonunda sertifika verdiler. 

4 günlük eğitim boyunca öğrencilere özgeçmiş hazırlama, mülakat teknikleri, iş bulma yöntemleri ve süreçleri ile alakalı ayrıntılı bilgiler sunuldu. Bunun yanında İŞKUR'un bu süreçlerdeki rolü hakkında da bilgi verildi.

Destek Devam Edecek

Sertifika töreninde konuşma yapan Buldan MYO Müdürü Prof. Dr. İsmail Çeviş, İŞKUR tarafından yapılan İş Kulübü etkinliğinin öğrenciler açısından çok verimli geçtiğinin altını çizdi. Bunun yanında Buldan Meslek Yüksekokulu bünyesindeki öğrencilerin kendilerini geliştirebilecekleri etkinliklerin süreceğini belirten İsmail Çeviş, Denizli ili içinde faaliyet gösteren sektör temsilcileri ile görüşmelerinin son aşamaya geldiğini ve dönem sonu sınavlarından evvel Kariyer Günü etkinliklerini gerçekleştirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.