31 Mart Şer Odaklarına Cevap Olacak

31 Mart Şer Odaklarına Cevap Olacak

Pamukkale Belediye Başkan Adayı Örki, Deliktaş, Kayıhan, Bağbaşı ve Zeytinköy Mahallelerinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

A+A-

Pamukkale İlçesi’nde bulunan 68 mahalleyi bir bir gezerek vatandaşlarla buluşan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, önceki akşam Deliktaş, Kayıhan, Bağbaşı ve Zeytinköy’de vatandaşlarla bir araya geldi. Örki’ye ziyaretleri sırasında AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Nail Şan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zehra Karabay ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti. Ayrıca Zeytinköy Mahallesi’nde yapılan buluşmaya Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız da katıldı. Etkinlikte konuşan Yıldız,’’Önce Allah’ın, sonra da AK Parti Genel Merkez’imizin takdiriyle Avni kardeşim Pamukkale Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilmiştir. Bundan sonrası artık milletimizde, yani sizlerde. Ona sahip çıkacağınızdan hiçbir şüphem yok. Kendisi gerçekten çok tecrübeli bir isim. Pamukkale’yle ilgili de çok güzel fikir ve projeleri var. Her zaman olduğu gibi Avni Örki de Pamukkale’de AK Belediyecilik anlayışıyla hizmet destanları yazacaktır.’’ dedi.

"Önümüzdeki seçimler, sıradan bir yerel seçim değildir"

31 Mart seçimlerinin önemini vurgulayan AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki,"Öncelikle şunu çok iyi kavramamız lazım; Önümüzdeki seçimler, sıradan bir yerel seçim değildir. Dünya'da bütün şer odakları Türkiye'nin üzerine oyunlar oynuyor. İç karışıklık çıkarmak istediler, olmadı. Darbe yapmak istediler, o da olmadı. Her zaman farklı bir tiyatroyla, oyunla bizi yıkmaya yeltendiler, elleri boş döndüler. Şimdi ise ülkemize ekonomik operasyon çekerek bizi zayıf düşürmek istiyorlar, ama yine bu ferasetli millet ona da izin vermedi, vermeyecek. Bu yüzden 31 Mart Seçimleri dosta ve düşmana verilecek en güzel mesaj olacak. Milletimiz yine birlik beraberlik diyecek, Cumhur ittifakı diyecek." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.