36. Dönem Sertifikaları Verildi

36. Dönem Sertifikaları Verildi

Türkiye'ye örnek teşkil eden Ailemi Seviyorum Projesi çerçevesinde başlatılan Evlilik Okulu'nda 36. dönem de tamamlandı ve katılımcılara sertifikalarını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tadim etti.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce 6 sene evvel başlatılan "Ailemi Seviyorum Projesi" çerçevesinde yapılan Evlilik Okulu 36. dönem mezunlarını da verdi. Mezun olanlar için Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde sertifika töreni yapıldı.

 

42 kursiyerin sertifika almış olduğu törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve kursiyerler katılımda bulundu. Başkan Zolan, evliliğe ilk adımı atacak ve evliliğe adım atmış olan çiftler için eğitimlerin süreceğini belirtti. Ailenin çok mühim olduğunu, bunun için bu kurumun sağlam olması gerektiğini belirten Başkan Zolan, ailenin sağlam olmaması durumunda  toplumun da sıkıntı çekeceğini söyledi.

 

“Öncelikle karşılıklı sevgi, saygı ve anlayış”

 

Toplumun en temel kurumunun aile olduğu söyleyen Başkan Zolan, aile ne kadar sağlıklı olursa, ne kadar sağlam olursa, toplumun da o kadar sağlam olacağını, insanların mutlu olacağını, evliliğin, iki ayrı ortamda yetişen insanın bir araya gelerek 'hayat yolculuğuna başlayalım' demesi olduğunu, iki farklı yapıdaki insanın aynı evde yaşamasının kolay olmadığını, bunu kolay kılacak şeyin öncelikle karşılıklı sevgi, saygı ve anlayış olduğunu dile getirdi.

 

Kursa katılımda bulunanları kutlayan Başkan Zolan, kendilerinin başlangıcı doğru bir şekilde yaptıklarını, ileride karşılaşabilecekleri sorunları burada aldıkları eğitim ve yöntemler ile çözebileceklerini, zaman zaman yaşanılan sıkıntıları göğüsleyebilmeleri gerektiğini, ve buna hazır olmanın çok önemli olduğunu vurguladı.

 

Başkan Zolan konuşmasından sonra kursiyerlere sertifikalarını takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.