36 Takım Kıyasıya Mücadele Edecek

36 Takım Kıyasıya Mücadele Edecek

Pamukkale Belediyesi tarafından  düzenlenen “Pamukkale’de 8. Futbol Şöleni Sonbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası”nda heyecan başlayacak.

A+A-

Eylül ayı içerisinde yapılan başvurularda 27 mahalleden 36 takım turnuvada bulunuyor. Geçtiğimiz hafta Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de katılımıyla yapılmış olan kura çekimiyle eşleşmeler de belirlendi. Tek maç eleme usulüne göre yapılacak olan maçlarda galip olan takımlar isimleri 2. tura yazdıracaklar. 25’er dakikalık 2 devre oynanacak olan maçların berabere bitmesi durumunda galip takımı 5’er penaltı vuruşları tespit edecek. Bu şekilde yola devam edecek 18 takım belli olacak.

İLK MAÇLAR 8 EKİM’DE

 

“MAÇLAR CENTİLMENCE GEÇSİN“

 Pamukkale Belediyesi’nin “Sporun ve sporcunun yanındayız” sloganı ile kurulduğu günden beri spora mühim destekler verdiklerini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, bu kapsamda pek çok mahallede halı sahalar ve spor kompleksleri yaptıklarını, bu tesislerin kullanılması bakımından Senede 2 defa turnuva düzenlediklerini, bu sene 8.si yapılan turnuvada amacın mahalleler arasındaki kaynaşmayı sağlamak ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu, bu sonbahardaki turnuvaya 27 mahalleden 36 takımın katıldığını, bundan evvelki 7 turnuvamızda olduğu gibi bu turnuvada da yine centilmenliğin ön planda olacağını, büyük çekişmenin yaşanacağı futbol şöleninde hak edenin şampiyon olmasını istediklerini, kendisinin turnuvaya katılmış olan tüm takımlara başarılar dilediğini ve mahallelerde oynanacak olan maçları izlemeye de sporseverleri davet ettiğini sözlerine ekledi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.