365 Gün Kadınlar ve Anneler Günüdür

365 Gün Kadınlar ve Anneler Günüdür

365 Gün Kadınlar ve Anneler Günüdür

A+A-

İYİ Parti Güney ilçe teşkilatı, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü parti binasında Güneyli kadınlarla ve vatandaşlarla kutladı. İYİ Parti Güney ilçe başkanı Serdar Tapalı'nın yaptığı açıklamada: Kadınlar gününü bir tek güne sığdırmak ve kutlamak bizim inancımıza da, örfümüze de adetlerimize de uymaz. Çünkü mensubu olduğumuz yüce dinimizde Peygamber efendimizin hadisi şerifinde de belirtildiği gibi '' Cennet anaların ayakları altındadır '' demiştir.


​DÜNYA ÜZERİNDEKİ HERŞEY KADININ ESERİDİR...

 

Onun için bizim anneler ve kadınlarımız hakkındaki duygu ve düşüncelerimiz bellidir. Bizim için sadece bir gün değil senenin her günü kadınlar günü yani anneler günüdür. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çok bilinen veciz bir sözü vardır ; ''Dünya üzerindeki  her şey kadının eseridir''

KADIN ANADIR...KADIN BACIDIR...KADIN BAŞ TACIDIR...

Kadınlar anadır,bacıdır,eşdir,yardır her daim baş tacıdır. diye sözlerine son veren ilçe başkanı Serdar Tapalı bütün annelerimizin ve kadınlarımızın ellerinden öpüyorum. Böyle bir günde kendi elleri ile yaptıkları pasta ve börekleri alarak partiye gelen kadınlarımıza teşekkür ederim. Ülkemizin iyi olması için dualar edildi,şehitlerimiz ve gazilerimiz içinde dualar edildi. Bizleri yalnız bırakmayan Güneyli annelere ve kadınlarımıza teşekkür ederim dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.