377 Aileye Umut Oldular

377 Aileye Umut Oldular

Denizli Devlet Hastanesi İnfertilite Merkezi tıbbi uygulamalarda edinmiş olduğu bilgi ve tecrübelerini bilimsel ortamlara da aktarıp ulusal ve uluslar arası arenada da Denizli’yi başarı ile temsil ediyor.

A+A-

 

8 senedir Denizli ilinde çocuk sahibi olmak isteyen ailelere umut olan ve 2 bin 551 dosyalı hastadan 377’sini  çocuklarına kavuşturan Denizli Devlet Hastanesi İnfertilite Merkezi ulusal ve uluslar arası platformda da isminde söz ettiriyor. İnfertilite Merkezi’nde görevli Tıbbi Histoloji ve Embriyoloji Uzmanları Dr. Mehmet Caner Özer ve Dr. Murat Serkant Ünal tarafından hazırlanmış olan 4 bilimsel tebliğ, 3 derleme makale, 1 araştırma makalesi çeşitli ulusal ve uluslar arası dergilerde yayımlandı.

Çocuk Sahibi Olmak İsteyenleri Bekliyoruz

Tıbbi Histoloji ve Embriyoloji Uz. Dr. Mehmet Caner Özer İnfertilite Merkezi’nde çocuk sahibi olmayı isteyen çiftlerin tetkikleri, infertilite tedavisi ve gerekirse İnseminasyon(aşılama) işlemlerinin yapıldığını ifade etti. Merkezde yürütülmekte olan bilimsel çalışmaları da anlatan Özer; kök hücreler ile alakalı yaptıkları çalışmanın SCI-Expended çerçevesinde yurtdışında bir dergide ve ulusal kongrede yayınlandığını, aşılama ve üreme hücreleri ile alakalı yaptıkları çalışmanın Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği, Üreme Sağlığı ve İnfertilite Derneği, Üreme Tıbbi ve Cerrahisi Derneği ve Türk Histoloji ve Embriyoloji Derneği kongrelerinde kabul edilerek yayınlandığını, yine üreme hücreleri ve kısırlık tedavileri ile alakalı makaleler Androloji Dergisi ve Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Dergisi’nde yayınlandığını, tüm bu bilimsel yazılar ile Denizli Devlet Hastanesi İnfertilite Merkezi başarılı tıbbi uygulamalarının yanında bilimsel çalışmalarla da isminden söz ettirdiğini ve çocuk sahibi olmak isteyen çiftleri merkezlerine beklediklerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.