4 Başvuru Daha Kabul Edildi

4 Başvuru Daha Kabul Edildi

Türkiye'nin ileri gelen ulaşım firmalarından Pamukkale Turizm'den arka arkaya konkordato ilanları geliyor.

A+A-

Kısa zaman evvel konkordato isteği kabul gören şirket, iki yan kuruluşuyla iki kişisel talepte daha bulundu. Firma tarafından yapılmış olan başvurular 3 aylık süreç için kabul edildi.

 

Ekonomik krizin etkilemiş olduğu firmalar tek tek konkordato ilan etmekteler. Türkiye'nin ileri gelen ulaşım şirketlerinden biri olan Pamukkale Turizm kısa bir zaman evvel konkordato isteğinde bulunmuş ve hem ülke çapında hem de Denizli2de bu durum büyük yankı uyandırmıştı.

Yan firmalardan da İstek

Firma kendini toparlamak amacı ile istediği konkordato taleplerine yenilerini ilave etti. Pamukkale Turizm'in yan kuruluşları olan Pamukkale Turizm Seyahat Sanayi Akaryakıt Ve Ticaret Limited Şirketi ile Kaptan Tesis İşletmeciliği Tarım Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi’nin de konkordato talebinde bulunduğu öğrenildi. Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi firmanın talepleri kabul etti.

İkisi Kişisel

Pamukkale Turizm kurumsal taleplerinin yanında iki kişisel konkordato isteği yaptı. Firma sahibi Mazlum Bababalım ile Hilal Bababalım da kişisel konkordato taleplerini yaptılar. Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi bu talepleri de kabul etti ve 3 aylık süre vererek geçici komiser atadı.

 

Konkordato isteklerinin 30 Ekim tarihinden başlamak üzere işleme sokulduğu ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.