4 Sene Önce Hayatı Altüst Oldu

4 Sene Önce Hayatı Altüst Oldu

Denizli’de 29 yaşındaki Ahmet Avcı isimli vatandaşın, 4 sene önce ortaya çıkan hastalığı ile dünyası karardı ve yardım bekliyor.

A+A-

4 sene evvel henüz tanısı koyulamayan hastalığı ile yüzleşen Ahmet Avcı, yemek yiyemiyor, yemeye çalıştığında ise devamlı dilini ve dudağını ısırıyor. Kardeş Hüseyin Avcı ise kardeşini gösterdiği pek çok hastaneden çözüm bulamadığını ve çaresiz kaldığını ifade ediyor.

Denizli’ye bağlı Merkezefendi ilçesinde ikamet eden ve ailesi ile beraber pazarda süt ürünleri satarak, geçimini sağlayan Ahmet Avcı, 2015’te, yemek yerken, ağzındaki lokmaları düşürmeye başladı. Evvela bunu önemsemeyen Avcı'nın hastalığı, gün geçtikçe arttı. Yemek yerken, ağzına aldığı lokmaları yutamayan Avcı, dilini ve dudağını da ısırmaya başladı. Rahatsızlığı nedeniyle sosyal hayattan kopan ve eve kapanan Avcı, aile bireyleri tarafından pek çok hastaneye götürüldü ama tedaviler sonuç vermedi.

İyileşmek İstiyorum

Avcı dilini ısırmamak için elini devamlı ağzının içinde tutmak zorunda. Ayrıca Çok zor konuşan ve aile bireyleri tarafından mamalarla beslenen Ahmet Avcı'nın yemek yeme ihtiyacı ise bu süreçte çileye döndü. Avcı, tedavi olmak istediğini, bunun için her şeyi yapacağını ve artık iyileşmek istediğini ifadee etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.