4097 Sınıf Arasından Büyük  Başarı Seviye'nin

4097 Sınıf Arasından Büyük Başarı Seviye'nin

Denizli Seviye Okulları’ndan bir başarı daha… Denizli’de eğitim adına yaptıkları ile adında sürekli söz ettiren Seviye Okulları büyük bir başarıya imza attı.

A+A-

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Türkiye Geneli Okulistik Deneme Sınavı geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Bu sınavda 6/A sınıfı Sosyal Bilgiler branşında  büyük bir başarıya imza attı ve 4097 sınıf içinde 3. olarak Denizli Seviye Okullarını ve Denizli’yi gururlandırdı.

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Sosyal Bilimler Öğretmeni Naim Derin, Seviye Okullarının yolarına "Bir okuldan fazlası" parolası ile çıktığını ve bu yolda aklın ve bilimin öncülüğünde ilerlemeye devam ettiklerini dile getirdi.

Her Alanda Destek

Tarihi ve milli kültürü yaşatmak adına ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını özellikle vurgulayan Sosyal Bilgiler Öğretmen Naim Derin, Seviye Okullarında öğrenciler için bir taraftan kültürel faaliyetler yaparak öğrencileri sosyalleştirdiklerini, bir taraftan yaptıkları seminerler ile velileri ve Denizli halkını bilgilendirdiklerini bir taraftan da hiç aksatmadan eğitim faaliyetlerini devam ettirdiklerini ve alınan bu başarıların da bunun bir göstergesi olduğunu söyledi.

Naim Derin, bu başarıyı Denizli Seviye Okullarına ve Denizli’ye kazandıran 6/A sınıfı öğrencilerine teşekkürlerini sunarak, başarılarının devamını diledi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.