43 Sene Sonra Çözüldü

43 Sene Sonra Çözüldü

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçenin her noktasına en güzel ve faydalı hizmeti götürmek amacı ile gece gündüz demeden çalışıyor.

A+A-


Kurulduğu günden bu yana 68 mahallenin tamamında çalışan hepsine hizmet sunan Pamukkale Belediyesi, Gözler’in uzun bir zamandır çözülemeyen büyük sorununa el attı. Merkeze 43 km uzakta bulunan Gözler mahallesinde 1975’den bu yana devam edegelen arazi yolu problemini Pamukkale Belediyesi halletti.

ARAZİ YOLLARI GENİŞLEDİ

Pamukkale Belediyesinin çalışmalarına devam ettiği Gözler Mahallesi’nde bugüne kadar, genişliği 6 ila 8 metre arasında olan toplam 3 bin 200 metre uzunluğundaki arazi yolu hizmete sunuldu. Yapılan bu atılım ile dar olan arazi yolları da genişlemiş oldu. Gözler ile Belenardıç mahalleleri arasında bulunan yolların da birleştirilmesi sağlanarak, Gözler Mahallesinin 1975’den bu yana devam edegelen en büyük problemi olan arazi yolları Pamukkale Belediyesi tarafından çözüldü.

GÜRLESİN, “YILLARDIR SÜREGELEN SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK”

Başkan Hüseyin Gürlesin, Gözler Mahallesi’nde yaşamakta olan vatandaşların yıllardır devam eden sorununa çözüm bulduklarını ifade etti. Gözler Mahallesi’nde yaşayan halkın en önemli geçim kaynağının tarla, bağ ve bahçelerinden elde etmiş oldukları ürünler olduğunu, fakat mahalle sakinlerinin tarla, bağ ve bahçelerine traktörle bile gidip gelirken zorluk yaşadıklarını, kendilerinin Gözler Mahallesinde arazi yolları açıp, dar olan yollarını da genişlettiklerini belirten Başkan Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak, devam eden bir problemi çözerek, vatandaşların mutluluğunu görmenin kendilerine ayrı bir gurur verdiğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.