43 Senedir Çözülemiyordu

43 Senedir Çözülemiyordu

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçenin tüm noktalarına en iyi hizmeti götürmek için gece gündüz demeksizin çalışmayı sürdürüyor.

A+A-

Kurulduğu günden beri 68 mahallenin tamamına bir bir erişen ve hizmet götüren Pamukkale Belediyesi, Gözler’in uzun senelerdir çözüm bekleyen problemine el attı. Merkeze 43 km uzaktaki Gözler mahallesinde 1975’den beri  süregelen arazi yolu sorunu Pamukkale Belediyesince çözüldü.

 

ARAZİ YOLLARI YAPILDI

 

Pamukkale Belediyesince, çalışmaların sürdüğü Gözler Mahallesi’nde bugüne dek, genişliği 6 ila 8 metre arasında olan toplamda 3 bin 200 metre uzunluğunda arazi yolu hizmete açıldı. Dar olan arazi yolları da genişledi. Gözler ile Belenardıç mahalleleri arasında olan yolların da birleştirilmesi sağlanıp, Gözler Mahallesinin 1975’den beri devam eden en büyük sorunu olan arazi yolları Pamukkale Belediyesince çözüme kavuşturuldu.

 

GÜRLESİN, “YILLARDIR SÜREGELEN SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK”

 

Başkan Hüseyin Gürlesin, Gözler Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşların senelerdir devam eden sorununa çözüm bulduklarını dile getirdi. ve Gözler Mahallesi’nde ikamet eden halkın en önemli geçim kaynağının tarla, bağ ve bahçelerinden elde ettikleri ürünler olduğunu, ama mahalle sakinlerinin tarla, bağ ve bahçelerine traktör ile bile gidip gelirken zorluk yaşadıklarını, kendilerinin Gözler Mahallesinde arazi yolları açarak, dar olan yollarını da genişlettiklerini, Pamukkale Belediyesi olarak, senelerdir süregelen bir problemi çözüp, vatandaşların mutluluğunu görmenin kendilerine ayrı bir gurur verdiğini, yeni arazi yollarının halka hayırlı olmasını dilediğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.