5. Dönem 'S' Plaka İhalesi Başvurusu O Tarihte Başlıyor!

5. Dönem 'S' Plaka İhalesi Başvurusu O Tarihte Başlıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, okul taşıtı ve personel servis aracı olarak kullanılacak 5 . dönem 40 adet "S" plaka satış ihalesi yapacak.

A+A-

2 Haziran'da gerçekleşecek ihalenin başvuruları 11 Mayıs'ta başlayacak.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kentte ulaşım ihtiyacının karşılanması, toplu taşımacılığın geliştirilmesi, korsan taşımacılığın önlenerek kayıt ve disiplin altına alınması, çalışan esnaf menfaatlerinin korunması, trafik düzeni, güvenliği ve yolcu emniyetinin sağlanması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Ulaşım Koordinasyon Merkezi Şube Müdürlüğü, Denizli Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisindeki okul taşıtı ve personel servis aracı olarak kullanılacak 5. dönem 40 adet ticari “S” plaka satışı için 5. dönem ihalesi yapacak. Müracaat süresi 11 Mayıs'ta başlayan ihale başvuru tarihinin 29 Mayıs Saat 17.30'da sona ereceği bildirilirken, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ihaleye katılmak isteyenlerin Topraklık Mahallesi İzmir Bulvarı No:41 Pamukkale / Denizli adresindeki merkezlerine başvurması gerektiğini kaydetti.

 

İhale 2 Haziran'da

 

İhale için geçici teminat yatırma süresinin 1 Haziran Saat 08:30 ile 2 Haziran Saat 13:30 arasında olacağı, ihale için teklif verme zamanının ise 2 Haziran Saat 13:30-14:30 arası olduğu kaydedilirken, Ulaşım Dairesi Başkanlığı aynı gün saat 14.30’da ihalenin gerçekleşeceğini bildirdi. Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihalenin Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı UKOME Toplantı Salonu Topraklık Mahallesi İzmir Bulvarı No:41 Pamukkale Denizli adresinde gerçekleşeceği belirtildi. İhale için “S” plaka serbest piyasa değerinin (rayiç) 127 bin TL, ihaleye çıkış bedelinin (muhammen) ise 101 bin 600 TL (KDV hariç) olarak belirlendiği duyuruldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.