5. İcra Dairesinden Duyuruldu

5. İcra Dairesinden Duyuruldu

Denizli ilinde geçtiğimiz günlerde bazı işletmeler arka arkaya konkordato taleplerini iletmişlerdi. Şimdi de bir iflas haberi alındı.

A+A-

Alınan bilgilere göre 5. İcra Dairesinin alacaklılara yönelik duyurusuna göre Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararı ile UYT Tekstile iflas kararı verildiği belirtildi.

Yaşanan son ekonomik krizin ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi Denizli'de de bazı işletmeler konkordato taleplerini mahkemelere iletmişlerdi. Bu gelişmelerden sonra birde iflas haberi alındı. Haber, 5. İcra Dairesinin alacaklılara yönelik duyurusunda ortaya çıktı. Buradaki duyuruya göre Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararı ile UYT Tekstile iflas kararı verildiği dile getirildi.

Dövizdeki Dalgalanmanın Etkisi

Dövizde meydana gelen dalgalanmaların ardından Denizli'de bazı firmalar son zamanlarda mahkemeye başvurup iflas erteleme diye de bilinen konkordato talep etti. Mahkeme yaptığı inceleme sonucunda uygun bulduğu firmaların taleplerini kabul edip 3 ila 6 ay arası süre ile firmalara geçici zaman tanıdı. Mahkeme konkordato taleplerden sonra şirketlerin faaliyetlerini incelemek için komiser atadı.

Konu ile alakalı son haber Denizli Asliye Ticaret Mahkemesi'nin kararı ile ortaya çıktı. Ankara Yolu üstünde 15. Km’de faaliyet gösteren ve satış mağazası olan UYT Tekstil ile alakalı iflas kararı verildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.