5 Yılda Nereden Nereye

5 Yılda Nereden Nereye

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Şemikler Mahallesi’nde hemşerileri ile bir araya geldi.

A+A-

Başkan Subaşıoğlu, “Gültepe, Şemikler bölgemizde yeni bir şehir kuruldu” dedi. Milletvekili Ök ise, “Merkezefendi ilçemizin nereden nereye geldiğini görüyoruz. Bu bölge cazibe merkezi haline geldi” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ilçedeki mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Şemikler Mahallesi sakinleri ile buluşan Başkan Subaşıoğlu’na AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök de eşlik etti. Başkan Subaşıoğlu, 5 yıllık dönemde yapılan hizmetleri ve projeleri anlattı. Subaşıoğlu, geçtiğimiz Cuma günü açıkladığı, 2019-2024 dönemi projeleri hakkında da vatandaşlara bilgi verdi.

“MERKEZEFENDİ’NİN MERKEZİNİ BURAYA ALMALIYIZ”

Şemikler Mahallesi’ne ve çevresine yapılan hizmetleri anlatan Başkan Subaşıoğlu, “Hükümet Konağımızın yeri bizim özel tercihimiz. Çünkü bir yere Hükümet Konağı gittiği zaman o ilçenin merkezi 10-15 yıl içerisinde oraya doğru akıyor. Gümüşçayımıza, Gültepemize, bu bölgemize bundan 5 yıl önce neredeyse hiç bir müteahhit girip de bina yapmıyordu. Görmüş olduğunuz bu yolların birçoğu yoktu. Binalar yoktu. Burada yeni bir şehir kuruldu. Nilgün vekilimize teşekkür ediyorum, Merkezefendi’nin önümüzdeki dönem merkez olarak nereye gittiğini işaret etmesi noktasında Hükümet Konağımızın bu bölgeye yapılmasında hem kendisinin hem de diğer milletvekillerimizin çok büyük katkısı var. Sayın Bakanımız, şimdi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Nihat Zeybekci’nin çok büyük katkısı oldu. Biz dedik ki; mutlaka bu bölgeye yapılmalı. Çünkü Merkezefendi’nin merkezini biz buraya doğru almalıyız” dedi.

“BAŞKANIMIZIN 5 YILDA NELER YAPTIĞINI GÖRDÜK”

AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Merkezefendi İlçesi’nin çehresinin değiştiğini belirterek, “Ben bir Gümüşçay çocuğuyum. Biz her hafta sonu Gümüşçay’a gelirdik. Bu bölgeye baktığımızda Cumhurbaşkanımızın şarkısında olduğu gibi ‘nereden nereye’ İşte burası o sözün değdiği yer.  Denizli nereden nereye geldi. Merkezefendi nereden nereye geldi. Bu bölgeyi cazibe merkezi haline getirdik. Biraz önce başkanımızın 5 yılda neler yaptığını gördük. Sadece yapılan projelerle kalmadı. Çocuklarımızı düşündü, gençlerimizi düşündü ve düşünmeye devam ediyor. Muhammet Başkanımız vizyoner bir kişilik. Bizim dinamik, doğru, sağlıklı beyinlere ihtiyacımız var. Bu, Muhammet Başkanımızın yapacağı Çocuk Üniversitesi ile spor tesisleri ile olacak. Okuyan ve muhakeme yapan bir nesile ihtiyacımız var. Ezberci nesile değil. Bunun da en güzel örneği Merkezefendi’nin Merkez Kütüphanesi’dir. Başkanımız çok güzel bir kütüphane yaptı. 7/24 yaşayacak bir proje… İnanın Türkiye’de böyle bir kütüphane yok. Bizim, sadece yol yapacak değil, şehrini ve ilçesini geliştirecek belediye başkanlarına da ihtiyacımız var. Yapılan hizmetlerle, projelerle Merkezefendimizin çehresi değişti” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.