6 Gün Direnebildi

6 Gün Direnebildi

Denizli ilinin Merkezefendi ilçesinde yalnız ikamet ettiği evde kendini asan üniversite mezunu, 25 yaşındaki Mustafa Öz, nişanlısına attığı mesajın ardından intihar etmiş. Öz’den acı haber geldi.

A+A-

Mustafa Öz Adalet Mahallesinde tek başına yaşadığı evde nişanlısına ‘hakkınızı helal edin’ mesajını attıktan sonra kendini asmış, yakınları tarafından kurtarılmış ve hasteneye sevk edilmişti.  25 yaşındaki genç 6 gün sonra hayatını kaybetti.

Son Mesajı Bu Oldu

Vaka, 17 Ağustos günü Merkezefendi ilçesine bağlı olan Adalet mahallesinde meydana geldi. Geçtiğimiz mayıs ayında nişanlanmış olan 25 yaşındaki Mustafa Öz, nişanlısına ‘hakkınızı helal edin’ şeklinde bir mesaj yolladı. Telaşa kapılan nişanlısının haber vermesi ile eve gelen yakınları, kapıyı açan olmayınca kapıyı kırıp içeri girdi ve Mustafa’yı ip ile asılmış bir şekilde buldular. Hemen olduğu yerden alınan genç adam için sağlık ekiplerine haber edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kalp masajının ardından genç adamı hayatta tutmayı başardılar ve hemen hastaneye gönderdiler. Yoğun bakıma alınmış olan genç adam 6 gün sonra yaşamını yitirdi.

Mayıs ayında nişanlanmış olan ve çevresinde duyarlı ve sevilen bir kişi olarak tanınan Mustafa Öz’ün yaşamını yitirmesi tüm yakınlarını, sevenlerini, ailesini ve Denizler Mahallesini yasa boğdu. Genç adamın intihar sebebi bilinmezken, cenaze töreni, ailesi ile beraber yaşadığı Çal Denizler’de yarın defnedilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum