7. Koğuştaki Mucize izle | Aras Bulut İynemli filmi full hd

7. Koğuştaki Mucize izle | Aras Bulut İynemli filmi full hd

7. Koğuştaki Mucize vizyona girdi. 7. Koğuştaki Mucize izlemek isteyenler filmin tamamını full hd tek parça halinde internette aramaya başladılar.

A+A-

7. Koğuştaki Mucize izle | İçerde ve Çukur dizilerinin başrol oyuncularından biri olan Aras Bulut İynemli'nin yeni filmi 7. Koğuştaki Mucize rekor kırmaya devam ediyor. 11 Ekim 2019 Cuma günü vizyona giren 7. Koğuştaki Mucize filmi büyük bir ilgi görüyor. Peki 7. Koğuştaki Mucize filmi nereden, nasıl izlenir?

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE FİLM KONUSU

7. Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediyor. 1983 yılında bir Ege kasabasında küçük bir kız ölür. Ölen küçük kız sıkıyönetim komutanının kızıdır ve onun ölümünün sorumlusu olarak babaannesi ile yaşayan ve 7 yaşında bir kızı olan Memo görülür. Memo, her ne kadar suçsuz olduğunu anlatsa da kimse ona inanmaz. İdam cezasına çarptırılan Memo'nun yakınları adaletin sağlanması için uğraşırken, Memo ve kızı Ova'nın tek istediği birbirlerine kavuşabilmektir. Memo, bir mucize gerçekleşip idam cezasından kurtulabilecek midir?

11 Ekim tarihinde vizyona giren 7. Koğuştaki Mucize filmi gişede rekorları peş peşe kırmaya devam ediyor. Aras Bulut İynemli'nin başrollerde oynadığı 7. Koğuştaki Mucize filmini şu ana kadar 615 bin üzerinde kişi seyretti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.