71 Kişilik Dev Kadro İle ''İSTİKLAL'' Oyunu

71 Kişilik Dev Kadro İle ''İSTİKLAL'' Oyunu

TÜRK EĞİTİM VAKFI ANADOLU LİSESİ CUMHURİYETİN 100. YILI KUTLAMALARINA DEVAM ETTİ.

A+A-

Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle yapılan etkinlikleri sürdüren Türk Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi, Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezinde ‘’İSTİKLAL’’ adlı oyunu sergiledi.

thumbnail-img-1979.jpg

Senaryosunu ve yönetmenliğini yazarımız Sedat Serdaroğlu’nun üstlendiği, Türk Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından sahneye koyulan oyun, izleyenlere 71 kişilik kadrosuyla tam bir görsel şölen sundu.

thumbnail-73dc852f-9520-473c-b809-7de271fd3acf.jpg

Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çimen ve birçok davetlinin hazır bulunduğu gecede, seyirci ve oyuncular aynı milli duygularda birleştiler. Oyun sonunda görüşlerini aldığımız okul müdürü Mehmet Kaşal: “Türk Eğitim Vakfı Anadolu Lisesi ailesi olarak bizler, vatanın kurtuluşunda büyük fedakarlık gösteren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü ve sükununu sağlayan ve bu ulvi görev için toprağa düşerek şehitlik mertebesine ulaşan tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyet’imizin 100. Yılına erişebilmenin, bu topraklarda yaşayabilmenin onur ve gururunu yaşıyoruz. Ayrıca bugün bizlere yeniden milli mücadele ruhunu yaşatan tüm öğretmen ve öğrencilerimi kutluyorum” dedi.

thumbnail-813b9ac8-0fae-4acc-bf71-c163090fbe4a.jpg

Senaryo ve yönetmenliği üstlenen Sedat Serdaroğlu oyun sonunda “Başta Mustafa Kemal Atatürk ve vatanımızı özgürlüğe kavuşturan kahraman ecdadımıza olan vefa borcumuzu bir nebze olsun ödediğimizi düşünüyorum, görev alan bütün öğrencilerimle gurur duyuyorum.” diyerek coşkusunu ifade etti.

thumbnail-73dc852f-9520-473c-b809-7de271fd3acf-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.