75 milyon liralık dev proje Denizlilerin hizmetinde

75 milyon liralık dev proje Denizlilerin hizmetinde

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yapımı 75 milyon liraya mal olan Üçgen Köprülü Kavşağı'nı Denizlili vatandaşların hizmetine sunduklarını belirtti.

A+A-

Denizli'de 75 milyon lira harcanarak inşası tamamlanan Üçgen Köprülü Kavşağı vatandaşların hizmetine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından açıldı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 75 milyon lira harcanarak yapımı tamamlanan Üçgen Köprülü Kavşağı'nın Denizlilerin hizmetine girdiğini söyledi. Beraberinde bulunduğu heyet ile birlikte İzmir-Ankara karayolu köprülü alt kavşağını açılışını gerçekleştiren Başkan Zolan bir takım incelemelerde de bulundu.

Gerçekleştirilen incelemelerin ardından basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Zolan, Denizli'deki projelerine devam edeceklerini söyleyerek, "Bu bölge Denizli'ye gelenlerin geçmekte olduğu zorlu noktalardan bir tanesi. Tüm trafik neredeyse burada kesişiyor. 110 binin üzerinde aracın buradan geçtiğini biliyoruz. O geçiş esnasında araçlar yaklaşık 15-20 dakika kadar beklemek zorunda kalıyordu. Yapımı zor olan projeyi tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Açılış 15 Temmuz'da

Başkan Zolan köprünün yapımı sırasında gece gündüz çalıştıklarını belirterek, "Öncesinde Antalya-İzmir viyadüğünü çif yönlü trafiğe açarak işe başladık. Bugün de İzmir-Ankara yolu bağlantısı alt geçidinin açılışını gerçekleştirerek devam ettik. Kalan çalışmalarımız da kısa sürede tamamlayacağız." ifadelerine yer verdi.

Üçgen Köprülü Kavşağı yapımını 15 ayda tamamladıklarını söyleyen Zolan, "Üçgen Köprülü Kavşağı bize 75 milyon liraya mal oldu. Trafik akışı artık çok rahatlayacak. Burası her zaman Denizli'nin kalbi olmuştur. Burada daha öncesinde 15 dakika bekleyenler artık 10 saniye bile beklemek zorunda kalmayacaklar. Ulaşım sorununa çözüm bulmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kavşağın resmi açılışını ise 15 Temmuz'da gerçekleştireceğiz." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.