77 Bin Metrekareye Kuruldu

77 Bin Metrekareye Kuruldu

Başkan Zolan, Aktepe Mahallesi’nden Bozburun Mahallesi’ne taşınıp modern koşullarda hizmet sunmaya başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Asfalt Üretim Tesisi’ni ziyaret etti.

A+A-

Başkan Osman Zolan, burada yapmış olduğu konuşmasında Bozburun Mahallesi’nde kısa bir zaman evvel hizmete giren tesisin Denizli merkez ile beraber 19 ilçeye hizmet ettiğini ve Büyükşehir Belediyesi bakımından büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Ve şehrin gelecek 50 senelik ihtiyacını karşılayacak modern bir tesis kazandırdıklarını ifade etti.

"Geleceğe hazırlanmak gerekiyor"

Başkan Osman Zolan, geleceğe hazırlanmak gerektiğini, bunlar halk tarafından görülmeyen yatırımlar olduğunu, Denizli’nin tüm hizmetlerinde kullanılacak bir tesis haline dönüştüğünü, yalnızca üretimsel anlamda değil, çevreci özellikleri de barındıran tesisin, doğaya ve insana uyumlu olduğunu, Aktepe’de yer alan tesisin hava kirliliği yarattığından Bozburun’a doğalgaz sistemiyle çalışan bir ve çevreci yeni bir sistem kullanarak tesisi kurduklarını belirtti.

Son teknoloji

Eski asfalt şantiyesinin taşınması ile Aktepe, Karşıyaka, Dokuzkavaklar bölgesinin rahatladığını belirten Başkan Zolan,  burada dünyada üretilmiş olan son teknolojiye sahip, modern ve çevreci bir asfalt şantiyesi ile hizmet verdiklerini, şehre hayırlı uğurlu olmasını, bir asfalt üretim şantiyesinde her şeyin dört dörtlük yapılabileceği bir yapıya kavuşmuş olduklarını söyledi.

77.000 metrekare alana kuruldu 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin gereksinimi olan asfaltın tamamının karşılandığı kompleks 2 bölümden meydana geliyor. 77 bin metrekarelik arsada yapılmış olan tesis içinde 260 ton/saat kapasiteli asfalt plenti, 400 ton/saat kapasiteli soğuk karışım plenti yer almakta.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.