8. Çocuğunu da Denizli'de Doğurdu

8. Çocuğunu da Denizli'de Doğurdu

Daha önce 7 kez sezaryenle çocuk sahibi olan anne, doktorların 3’ten sonra riskli olduğunu söylemesine rağmen sezaryen yöntemine başvurdu ve 8’inci çocuğunu kucağına aldı.

A+A-

Burdur'un Çavdır ilçesinde yaşayan 36 yaşındaki 7 çocuk annesi Aynur Dumlu da, anne olabilmek için tüm bu riskleri alabilen kadınlardan birisi oldu.

İlk 3 çocuğunu yaşadığı şehirdeki sağlık kuruluşlarında sezaryenle dünyaya getiren Dumlu, 4’üncü kez hamile kalınca hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kaldı. Gittiği hastanedeki doktorlar 3’üncü sezaryen doğum sonrası risk oluşabileceğini düşünerek hastayı kabul etmedi.

Bunun üzerine hekim arayışına giren Dumlu, Denizli'de özel bir hastanede gerçekleştirilen başarılı bir doğumla dördüncü çocuğuna sağlıklı bir şekilde kavuşan Aynur Dumlu, daha sonra beşinci, altıncı ve yedinci çocuğunu da sezaryenle doğum yaparak kucağına aldı. Sağlığı açısında oluşabilecek tüm riskleri göze alan Dumlu, 8’inci kez hamile kalmasının ardından bugün doğan kızıyla tekrar anne olmanın heyecanını yaşadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.