8 Tonluk Ağaç Hırsızlığı İsyan Ettirdi

8 Tonluk Ağaç Hırsızlığı İsyan Ettirdi

Çal’da özel çam ormanlarında ortaya çıkan ağaç hırsızları bu defa da pidecilerin kullandığı meşe palamudu ağaçlarını talan etti.

A+A-

Çivril İlçesi, Gürpınar Mahallesinde 3 tarlaya giren ve henüz kimlikleri belli olmayan kişiler 20’ye yakın palamut ağacını talan etti. Haluk Bombaycı, Nedim Demirel ve Haydar Çulha’ya ait olan tarlaya giren şahıs veya şahıslar yaklaşık 8 tona yakın palamut ağacını çalarak sırra kadem bastı.  Tonu 450 TL’den satılan ve en çok fırıncıların tercih ettiği bir ağaç olan palamut ağacının satışı çok kolay ve birçok müşterisi var. Gün ağardığında tarlalarına giden sahipleri ağaçlarının kesildiğini ve talan edildiğini görünce neye uğradıklarını şaşırdılar.

İsyan Etti

İsyan eden tarla sahiplerinden Haluk Bamyacı, “Elleri kırılsın. Bin bir zahmetle yetiştirip büyütüyoruz. Sonra hırsızlar gelip talan ediyorlar. Biz bakmaya kıyamaz iken onlar, bir gece de hepsini yok ediyorlar. Eksiden çiftçi malları koruma ekipleri vardı. Devamlı geziyorlardı. Bu tür hırsızlıklar hiç olmuyordu. Çiftçi malları koruma ekipleri bittikten sonra maalesef bu tür hırsızlıklar çok sık olmaya başladı. Tonu 450 civarında. Hırsızlar 3 tarladan 8 tona yakın Palamut Ağacı çaldılar. Fırıncıların çok tercih ettiği bir ağaç olduğu için satışı da kolay ve müşterisi var. Bunu yapanların elleri kırılsın. Emeğimize yazık” diye isyan etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.