80 Yeni Otobüs Filoya Katılıyor

80 Yeni Otobüs Filoya Katılıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süre evvel tamamlanan Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerinin açılışıyla 80 yeni otobüsün hizmete girmesi dolayısı ile tören yapılacak.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi bir süre evvel tamamladığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerinin açılışıyla Büyükşehir'in ulaşım filosuna katacağı 80 yeni otobüsün hizmete girmesi münasebeti ile tören yapacak. Tören 28 Ekim 2018 Pazar günü saat 13.30'da Sümer Mahallesi Çal Caddesi Çıraklık Eğitim Merkezi’nin karşısındaki Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerinde gerçekleşecek. 22 bin metrekare alan içinde kurulmuş olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesisleri, idare binası, kademe binası, akaryakıt istasyonu ve 200 civarında otobüs park alanıyla Denizli'nin şehir içi toplu ulaşımında merkez üs olacak.

 

"Trafik sorununa çare olmaya devam edeceğiz"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'de ulaşım problemine çare olmak için köprülü kavşaklar, çevre yolu, üst geçitler, otoparklar, akıllı ulaşım sistemleri gibi milyonlarca TL’lik yatırımını tek tek hayata geçirdiklerini anımsattı. Hemşehrilerin daha rahat ve konforlu seyahati için 2 dev yatırımı daha hizmete sokacaklarını dile getiren Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Tesislerinin ve ulaşım filosuna katılacak 80 yeni otobüsü daha hizmete aldıklarını, bu yatırımlarla Denizli’nin trafik sorununa çare olmaya devam edeceklerini, amaçlarının Denizli’yi daha ileriye daha güzele taşımak olduğunu ve şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.