9. Kafile de Yola Çıktı

9. Kafile de Yola Çıktı

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 50 -75 yaş arası vatandaşlar için organize ettiği Bursa-Çanakkale gezisi güz dönemi 9. kafilesini Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan uğurladı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesince organize edilen Bursa Çanakkale gezisinde 9. kafile 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'nda Başkan Osman Zolan tarafından gönderildi. Osmanlı İmparatorluğunun temellerinin atılmış olduğu Bursa ve kahramanlık destanının yazıldığı Çanakkale’yi ziyaret edecek olan kafileyi uğurlamaya Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan da katılımda bulundu. Otobüsleri tek tek gezip vatandaşlara "hayırlı yolculuklar" dileklerinde bulunan Başkan Osman Zolan, geziye katılanlardan bu vatan için canını vermiş olan kahraman şehitler için bol bol dua etmelerini istedi.

 

"Şehitlerimiz için dua edin"

 

Ziyaretin Bursa’yla başlayacağını dile getiren Başkan Osman Zolan, Bursa ilinde ecdadın bıraktığı eserleri, başta Ulu Cami olmak üzere güzellikleri göreceklerini, Çanakkale destanın yazılmış olduğu, ecdadın kanı ile canı ile düşmana geçit vermediği, kendini feda ettiği yere gittiklerini, Allah’ın şimdiden bu ziyaretleri kabul etmesini dilediğini, orada şehitler için dua etmelerini, onların bu vatan için, bizler için canını verdiklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.