Acılar İçinde Yerde Kaldı

Acılar İçinde Yerde Kaldı

Denizli ilinin Çivril ilçesinde 12 Yaşındaki bir çocuğun motorlu testereyle ayağını kestiği öğrenildi.

A+A-

Çivril ilçesinden gelen haber herkesi korkuttu. 12 yaşındaki bir çocuğun elektrikli testere ile ayağını kestiği, çocuğun evvel Çivril Devlet Hastanesine daha sonra oradan da Denizli'ye sevk edildiği ifade edildi.

Alınan bilgilere göre Denizli ilinin Çivril ilçesine bağlı olan Beyköy mahallesinde ikamet eden 12 yaşındaki Erol C. evde bulunan motorlu testereyle oynamak istedi. Eline aldığı testerenin kontrolünden çıkması ile ayağını kesilen Erol C. Acılar içinde yerde kaldı.  Ayağının kesilmesiyle acı içerisinde bağırmaya başlayan 12 yaşındaki Erol C.’nin sesini işiten ailesi çocuğu kendi hızlı bir şekilde kendi olanakları ile Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesine götürdüler.

Diz Kapağında Derin Kesik

Hastanede sağlık ekipleri tarafından yapılmış olan ilk tedaviden sonra diz kapağında derin kesik olduğu öğrenilen Erol C. Denizli iline  sevk edildi. Erol C. Burada hemen tedavi altına alındı.

Son gelen bilgilere göre Erol C.’nin sağlık durumu şu anda iyi. Çocuklarının iyi olması için dua eden aile bireyleri, çocuklarının bir anda acılar içinde bağırdığını ve koştuklarında her yerin kan olduğunu hızlı bir şekilde hastaneye götürdüklerini, bir an önce çocuklarının şifasını bulmasını ve bundan sonra daha dikkatli olacaklarını ifade ettiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.