Acımız Büyük; Yaramız Derin!

Acımız Büyük; Yaramız Derin!

Önce Mardin’in Dargeçit İlçesi’nden sonra Van’ın Çaldıran İlçesi ile Ağrı’nın Doğubeyazıt İlçesi arasında bulunan Tendürek Dağı’ndan, hemen ardından da Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nin kırsalında yürütülen askeri operasyondan acı haberler üst üste geldi.

A+A-

Önce Mardin’in Dargeçit İlçesi’nden sonra Van’ın Çaldıran İlçesi ile Ağrı’nın Doğubeyazıt İlçesi arasında bulunan Tendürek Dağı’ndan, hemen ardından da Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nin kırsalında yürütülen askeri operasyondan acı haberler üst üste geldi. Acımız büyük; yaramız derin. Bölücü terör örgütü mensuplarıyla kahramanca çarpışan yiğitlerimizin, ne yazık ki şehit düştüğü haberini aldık. Aziz milletimizin başı sağolsun. Şehitlerimizin başta aileleri olmak üzere yakınlarına, silah arkadaşlarına Allah’tan sabır, yaralılarımıza ise acil şifa diliyorum.

Milletimiz ve devletimizin daha iyi olması için mücadele ettikçe, birileri de yolumuza taş koymak, çelme takıp yürüyüşümüzü bozmak için elinden gelen çabayı göstermektedir. Bu hainler, bugüne kadar olduğu gibi elbet bundan sonra da yaptıklarının cezasını er ya da geç çekecektir. Onların ve onların iplerini elinde tutanların bu çabaları beyhudedir. Ne yaparlarsa yapsınlar, bizi hak bildiğimiz yoldan, millete hizmet etme sevdamızdan ve büyük, güçlü Türkiye’yi inşa etme hayalimizden asla alakoyamazlar! Biz, bu yola baş koyduk. İnsanımızın hak ettiği şekilde ve en iyi şartlarda yaşaması için ne gerekiyorsa gece gündüz demeden çalışacak, varımızı yoğumuzu seferber edeceğiz. Bizi yolumuzdan etmeye çalışanlara ise asla müsamaha göstermeyeceğiz!

Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışanların elbette üstesinden geliriz. Yeter ki milletimiz, terör örgütleri ve onların destekçilerine karşı dik duruşunu, omuz omuza yürüyüşü ile birlik ve beraberliğini bozmasın. Bu alçakça saldırılar, hainlerin silahlarını milletin iradesine doğrulttuğu 15 temmuzda vatan savunması için yan yana gelip kenetlenmiş halkımızı birbirinden koparmasın.

Nihat ZEYBEKCİ

Ekonomi Bakanı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.