Acıpayam 1. Kitap Günleri Sona Erdi

Acıpayam 1. Kitap Günleri Sona Erdi

Acıpayam Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen kitap günleri sona erdi.

A+A-

Acıpayam Belediyesi tarafından düzenlenen Birinci Acıpayam Kitap Günleri'ne, halk ve  öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Acıpayam Belediyesi Düğün Salonunda 27 Mayıs’ta açılışı yapılarak ziyaretçilere kapılarını açan ' Birinci Acıpayam Kitap Günleri' 10 gün boyuncu çeşitli etkinliklere sahne oldu.

İndirimli çocuk kitapları ve yetişkinlere özel kitapların sergilendiği, 20 yayınevi, 20 ulusal,50 Acıpayamlı ve Denizlili yazarlar olmak üzere 70 yazarı okuyucularıyla buluşturan Acıpayam Kitap Günleri ilçede yoğun ilgi gördü. 

10 gün boyunca Ahmet Selçuk İLKAN, Sinan MEYDAN, Uğur ARSLAN, Abdullah ATAŞÇI ,Ethem BARAN ,Murat TAVLI, Sinan YAĞMUR, Müfit Can SAÇINTI, Şükrü ERBAŞ, Bekir CANER,Bilal Sami GÖKDEMİR, Savaş ÜNLÜ,Erdal ŞAHİN,Kahraman TAZEOĞLU ve Sinan AKYÜZ gibi ünlü isimleri ağırlayan Acıpayam Kitap Günlerinde imza, söyleşi, dinleti ve mini konserlerle Acıpayamlılar unutulmaz 10 gün geçirdi.

Söyleşi ve imza günleri programlarının yapıldığı kitap günleri etkinlikleri hakkında açıklamada bulunan Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, ‘’Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Kitap Günlerimize ziyarete gelen 7’den 70’e herkesin mutlu bir şekilde ayrıldığını görmek bizleri hem mutlu etti,hem de ileri ki yıllar için umutlandırdı ‘’dedi. 

Başkan Şevkan, ‘’5 yıldır hayalimiz olan ve Pandemi kısıtlamaları nedeniyle yapamadığımız kitap günlerini kısıtlamaların kalmasıyla birlikte organize ederek ilçemizde ihtiyaç duyulan bir organizasyonu hayata geçirmiş olduk. 

Kültür ve Sanat, kitap günleri etkinliklerinin önemsendiğini aktaran Şevkan,“Kitap okuma alışkanlığı ve okuma oranının yüksek olduğu ilçemizde okurların yayınevleri aracılığıyla kitaplarla ve yazarlarla buluşması beklenen bir durumdu. Özellikle gençlerimiz, ilköğretim ve lise öğrencilerinin kitapların sıcaklığını da hissetmeleri açısından bu tür fuarların önemini biliyor ve bu kapsamda organizasyonların devamlılığını sağlamak istiyoruz.10 gün boyunca Acıpayam Kitap Günlerimizi ziyaret eden 7’den 70’e herkese teşekkür ediyorum. Bu yıl birinciydi, gelecek yıllarda 2,3 ve 4’ler Acıpayamlı hemşerilerimiz istedikçe kitap günleri Acıpayam’ımızda olmaya ve yaşatılmaya devam edecektir’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.