Acıpayam Belediyesi Ekipleri Karla Mücadele Ediyor

Acıpayam Belediyesi Ekipleri Karla Mücadele Ediyor

Acıpayam Belediyesi etkili olan kar yağışıyla birlikte kar küreme ve tuzlama çalışmalarına gece boyunca devam etti.

A+A-

Etkili olan kar yağışı sonrası Acıpayam Belediyesi’ne bağlı ekipleri ilçe merkezi ve mahallelerde tuzlama ve yol açma çalışmaları ile vatandaşların herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması adına yoğun bir programda çalışmasını sürdürdü.

İlçe merkezi ve mahallelerde kar yağışından dolayı ağaçlarda ve dallarında kırılmalar yaşandı. Ekipler gerekli müdahaleyi yaparak herhangi bir olumsuzluk yaşanmasını engelledi. Bazı mahallelerde de elektrik kesintisi yaşanmasından dolayı AYDEM yetkilileri sabah saatlerine kadar çalışmalarını sürdürdü. Günün ilk ışıklarından itibaren bazı mahallelerde elektrik tellerinin kopmasından dolayı ekipler çalışmalarını ara vermeden devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan “Tüm imkânlarımızla Acıpayam Belediyemiz, Denizli Büyükşehir Belediyemiz, DESKİ, itfaiyemiz ve Aydem ekiplerimiz sabahın ilk saatlerine kadar devam etti. Bazı mahallelerimizde elektrik kesintileri yaşanmaya devam ediyor. Aydem yetkililerimiz personel sayısını arttırarak çalışmalarını sürdürüyor. Bazı köylerimizde mahalle muhtarlarımız ve kooperatiflerimizin iş makineleri ile çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz bir taraftan kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ederken diğer taraftan kardan dolayı kırılarak yolları kapayan ağaç dallarının temizlenmesi ve tehlike arz eden kırık dalları toparlıyor. Rahmetin şikâyeti olmaz. Yeter ki Allah nimetini bizlerden eksik etmesin ve kaza bela göstermesin. Acıpayam Belediyesi karla mücadele ekiplerimiz sabaha kadar çalışmaya devam edecektir’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.