ACIPAYAM BELEDİYESİ KANAYAN YARAYA MERHEM OLDU 

ACIPAYAM BELEDİYESİ KANAYAN YARAYA MERHEM OLDU 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, ilçe merkezi ve mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Belediye çalışmalarını teknik  ekip arkadaşları ile  birlikte yerinde inceleyen Başkan Şevkan, bu çalışmalar sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek hem sohbet ediyor, hem de taleplerini alıyor.

Bir süre önce Acıpayam Belediyesi ve DSİ işbirliği ile Yassıhüyük mahallesinde mahallenin ortasından geçen dere de başlatılan ıslah çalışmalarının tamamlanmasının ardından Acıpayam Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kanal yoluna kilit parke taşı döşeme çalışmaları da devam ediyor.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, hafta sonunun ilk saatlerinde Yassıhüyük mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

İncelemeler sırasında mahalle halkıyla da bir arayan gelen Başkan Şevkan; Uzun yıllardır Yassıhüyüklü kardeşlerimizin kanayan yarası olan  kanalın DSİ işbirliği ile temizliği tamamlanan bölgede kilit parke taş döşeme çalışmalarımız devam ediyor.Hem DSİ yetkililerimize ve hem de kendi çalışma arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık. Yassıhüyüklü kardeşlerimize de hayırlı olsun, sağlıklı günler diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.