Acıpayam Belediyesi Yılsonuna Kadar Tamamlayacak

Acıpayam Belediyesi Yılsonuna Kadar Tamamlayacak

"Acıpayam Koku Bahçesi Rekreasyon Alanı” projesi 18.03.2021 tarihinde sözleşme imzalamaya hak kazandı.

A+A-

IPARD-II 9. Başvuru Çağrısı kapsamında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu(TKDK)’na başvuru yapılan rekreasyon alanı ve yeme içme amaçlı kırsal turizm tesisleri başlığı altında yer alan ACIPAYAM BELEDİYESİ TEMİZLİK ULAŞIM İNŞ. NAK. PET. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. (ABELTAŞ) iştirakı ile ACIPAYAM ATILIM TURİZM SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ. şirketine ait “Acıpayam Koku Bahçesi Rekreasyon Alanı” projesi 18.03.2021 tarihinde sözleşme imzalamaya hak kazanmıştır.

Yılsonuna Kadar Tamamlanacak

Proje kapsamında, yapım işleri ve makine ekipman alımı olmak üzere toplam 1.392.411,13 TL+KDV’lik uygun yatırım harcamasının yapılması planlanmakta olup, ilgili bütçenin %55’i (765.826,11 TL)’lik kısmı TKDK tarafından hibe olarak desteklenecektir. İlgili projenin tamamlanma süresi 12 ay olarak belirtilmiş olsa da ilgili yatırımın yılsonuna kadar tamamlanması hedeflenmektedir.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan sosyal medya hesabından çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

“Ellerinize sağlık sevgili arkadaşlarım. Proje ekibimizin bir başarısı. Daha nicelerini bekliyoruz sizden. Haydi durmak yok yolunuz açık olsun. TKDK’ya, önceki müdürümüz ve şimdiki müdürümüze ve çalışma arkadaşlarına da candan teşekkürler. Ucarı Göletimizin yanında 33 dönümlük bir rekreasyon alanı. Yakında...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.