Acıpayam Cumhuriyet Bayramına Sahip Çıktı

Acıpayam Cumhuriyet Bayramına Sahip Çıktı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Acıpayam'da da coşkuyla kutlandı.

A+A-

28 Ekim Perşembe günü Hükümet Konağı önünde Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayan Cumhuriyet Bayramı kutlama törenleri 29 Ekim Cuma günü Atatürk Stadyumunda yapılan resmi kutlamalarla devam etti.

29 Ekim Programı Kaymakam Mustafa GÜRBÜZ’ün Kaymakamlık Makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı. 

Hükümet Konağı önünden Cumhuriyet Anadolu Lisesi tören bandosu eşliğinde kortej yürüyüşü ile başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Atatürk Stadyumunda saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından İlçemiz Kaymakamı Mustafa GÜRBÜZ’ün günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. 

Öğrencilerin hazırladığı şiirlerin okunması, halk oyunları ve gösterilerinin sahnelenmesinin ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yapılan Cumhuriyet Koşusunda ve diğer yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerin verilmesi ve tören geçişinin ardından program sona erdi.  

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programına Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Şammas ALTAN, Emniyet Müdürü Salih ŞEN, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Yasin GÖKÇE, daire ve kurum müdürleri, şehit ve gazi yakınları, vatandaşlar öğretmen ve öğrenciler katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.