Acıpayam Milli Eğitimde Bir Deprem Daha!

Acıpayam Milli Eğitimde Bir Deprem Daha!

Akishaber’in ortaya çıkardığı torpil listesinin ardından bir türlü dikiş tutmayan Acıpayam ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Müdürlerin biri gidiyor biri geliyor... İşte Acıpayam’da MEM’deki son gelişmeler.

A+A-

Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bir deprem daha yaşadı… Son gelişmelere bakıldığında müdür olarak atanmış olan Ramazan Yılmaz’ın da görevden alındığı ortaya çıktı.

Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde meydana gelen görevden almalar Acıpayam’da eğitim caimasını bir defa daha şoke etti. Ramazan Yılmaz da görevden alındı.  Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü’nün görevden alınmasının ardından Ak Partiye yakınlığı ile tanınan sendikanın Acıpayam MEM’e atanmasını için Süleyman İzgi'yi düşündükleri iddia edildi.

Olayın Geçmişi

4 Nisan 2018 tarihinde ilk önce Akishaber.com.tr de daha sonra tüm Türkiye’de haber olan ve FOX TV’de İsmail Küçükkaya’nın değindiği torpil listesi haberini yaptık. Habere göre Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde mülakat sınavı yapılmadan, atama yapılacak olan yerler ve ataması yapılacak olan kişilerin olduğu "Torpil listesi" Whatsapp iletişim uygulamasında yanlışla başka bir gruba atılmış ve olay bu yanlışlıkla meydana çıkmıştı.

Akishaber tarafından yapılan ve gündeme bomba gibi düşen bu haberin ardından Acıpayam MEM’de dikiş tutmadı. Evvela Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çiçekdemir görevden alındı.  Yerine ise Çal İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici getirildi ama bir süre sonra Ekici de görevinden istifa etti. Son olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından göre Ramazan Yılmaz getirilmişti. Ama onun da bugün görevden alındığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.