Acıpayam Yeniköy'de Duvarlar Resimlerle Renklendirildi.

Acıpayam Yeniköy'de Duvarlar Resimlerle Renklendirildi.

Başkan Şevkan, bir süre önce mahallede başlatılan çalışmaları yerinde inceleyerek, mahalle halkının istek ve taleplerini dinledi.

A+A-

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan,Yeniköy mahallesinde incelemelerde bulundu.

HER MAHALLEMİZDE  TEMİZLİK HAREKETİ BAŞLATACAĞIZ

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, her mahallemiz gibi Yeniköy mahallemizde bizler için önemli. Büyükşehir olmadan öncede mahallemizde çalışmalar yapmıştık. 2014 yılından sonra Büyükşehir yasası ile Yeniköy mahallemizde Acıpayam Belediyesi olarak çalışmalar yaptık. Acıpayam Belediyesi   Yeniköy  Kültür ve Cem Evi’ni mahallemize kazandırdık. Alt  ve üst yapı çalışmalarıyla  da her mahallemizde olduğu gibi  Yeniköy mahallemizde de çalışmalar gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam edeceğiz.

 

YENİKÖY MAHALLEMİZDE İNSANLARIN UĞRAK YERİ OLACAK

Yeniköy mahallemizde mahalle muhtarımız Elmas  Abut kardeşimizin başlattığı güzel ve örnek çalışmayı yerinde görmek şahsımı  mutlu ettiği gibi  aynı zamanda heyecanlandırdı.Bizler de Acıpayam Belediyesi olarak yakın zamanda her mahallemizde temizlik hareketi başlatmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yakın zamanda burada Belediyemiz destekleriyle Halk Eğitimi Merkezimize bağlı kurslarımızıda  açacağız inşallah.Burada Yeniköylü kardeşlerimiz ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz işbirliğiyle yapacakları ürünleri sergileyerek, satış yapmalarını canı gönülden istiyoruz. Acıpayam ilçemizde Acıpayam Kanyonumuz,Dodurga Keloğlan Mağaramız, Yazır Tarihi Camimiz, Ucarı Göletimiz ve Gündoğar Lavanta Bahçemiz ile birlikte turizm yerlerziyarete gelen vatandaşlarımızın Yeniköy mahallemizdeki bu güzelliklerin görüleceği uğrak yeri olmasını istiyoruz. Yeniköy mahallemizdeki çalışmalardan dolayı mahalle  muhtarımız Elmas Abut kardeşimi ve Yeniköylü kardeşlerimi yürekten kutluyorum ‘’ dedi.

 

Duvarlarda sadece resim değil, sosyal mesajlar da bulunuyor

Yeniköy mahalle muhtarı Elmas  Abut öncülüğünde başlatılan çalışmalarda  vatandaşların evlerinin duvarlarını resimler yapılarak kaplanması, mahalleyi farklı bir görünüme kavuşturuyor.Sosyal medyadan sanata değer verenlere bir çağrıda bulunan  Yeniköy mahalle muhtarı Elmas  Abut, mahallede duvarları tanınmış eserlerle donattıklarını belirtti.

300006830-606349717725325-8169001737695129245-n.jpg

Yeniköy sokaklarını renklendirmeye canlandırmaya, güzel sanat eserleri bırakmaya devam ediyoruz. Siz de bu hareketimize destek olmak istiyorsanız benimle irtibata geçebilirsiniz. Bütün duvarlarımızı sanat eserleriyle buluşturmaya devam edeceğiz. Eğer katkıda bulunmak isterseniz benimle iletişime geçip, istediğiniz resmi duvarlarımızdan birine çizdirebilir altına da isminizi yazdırabilirsiniz." dedi. Yeniköy mahallesinde artarak devam eden duvar resimleri vatandaş tarafından ilgi görürken, mahalle turizmine de katkı sağlamaya başladı. Mahalleye dışarıdan gelen vatandaşlar, duvar resimlerinin önünde fotoğraf çektirmeye geliyor. Şu ana kadar caddede bulunan 16 duvara badana yaparak resimleri çizdiklerini belirten mahalle muhtarı Elmas Abut , desteklerinden dolayı Acıpayam Belediye Başkanımız Dr. Hulusi  Şevkan’a  ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.