Acıpayam'a Spor Yatırımları Geliyor

Acıpayam'a Spor Yatırımları Geliyor

Gençlik ve Spor Bakanlığının Denizli ve ilçelerine  yapılacak spor yatırımları için Acıpayam Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, Ankara 'da düzenlenen protokol  törenine katıldı.

A+A-

Ankara’da düzenlenen Denizli ili Spor Yatırımları Protokol Törenine, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Denizli  Milletvekilleri, Şahin Tin, Nilgün Ök, Cahit Özkan, Ahmet Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Acıpayam Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, AK Parti İl Başkanı  Yücel  Güngör, AK Parti Acıpayam İlçe Başkan Yardımcısı Cengiz Kural katıldı.

Protokolün Denizli'mize ve Acıpayamımıza hayırlı olması temennisinde bulunan Acıpayam Belediye  Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem , ilçemize kazandırılacak olan gençlik ve spor yatırımları için Bakanımız Sayın Kasapoğlu’nun Denizli ziyaretinde gündeme aldığımız spor yatırımları ilçemize bir bir kazandırılacak.

Acıpayam'a, Gençlik Merkezi, Kapalı Spor salonu, Nizami Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası, 2'li tip soyunma odası ve portatif tribün yapılacak"dedi.

BAŞKAN ŞEVKAN'DAN TEŞEKKÜR

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan , Gençlik ve Spor yatırımlarının ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu olmak üzere, AK Parti Denizli Milletvekillerimiz Cahit Özkan, Şahin Tin,  Ahmet Yıldız, Nilgün Ök ile, Denizli Valimiz Ali Fuat Atik, Büyükşehir Belediye Başkanımız  Osman Zolan, AK Parti İl Başkanımız Yücel Güngör ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sn
Ahmet İbanoğlu'na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.