Acıpayam'da 10 Gün Boyunca Kitap Şöleni

Acıpayam'da 10 Gün Boyunca Kitap Şöleni

Acıpayam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Acıpayam Kitap Günleri 27 Mayıs Cuma günü  başlıyor.

A+A-

Acıpayam Belediyesi’nin kitap günleri  27 Mayıs Cuma günü  başlayıp, 5 Haziran Pazar günü son bulacak. 

45  yazar,20 yayınevi ve binlerce eserin kitapseverlerle buluşacağı kitap günlerinde yazarlar okuyucuları ile imza, söyleşi, konferans  ve mini konser etkinliklerinde bir araya gelecek.

Acıpayam Belediyesi Kitap Günlerinin Onur Konukları Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri Edebiyat Ödülü sahibi Acıpayamlı  Yazar Gürbüz AZAK ile şair ve şarkı sözü yazarı Ahmet Selçuk İLKAN  olacak.

10 gün boyunca Gürbüz AZAK, Ahmet Selçuk İLKAN, Sinan MEYDAN, Uğur ARSLAN, Abdullah ATAŞÇI ,Ethem BARAN ,Murat TAVLI, Sinan YAĞMUR, Müfit Can SAÇINTI, Şükrü ERBAŞ, Kahraman TAZEOĞLU, Hakan İlhan KURT, Ataol BEHRAMOĞLU, Sinan AKYÜZ’ün yanı sıra Acıpayamlı ve Denizlili yerel yazarlar okuyucuları ile buluşacak.

27 Mayıs Cuma günü saat:15.00’da Acıpayam Belediyesi Düğün Salonunda açılışı gerçekleştirilecek olan ACIPAYAM KİTAP GÜNLERİNE tüm Denizli halkının davetli olduğu ifade  edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.