Acıpayam'da Kitap Günlerine İlgi Artarak Devam Ediyor

Acıpayam'da Kitap Günlerine İlgi Artarak Devam Ediyor

Acıpayam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Birinci Acıpayam  Kitap Günlerine ilgi artarak devam ediyor.

A+A-

Kitap Günlerinin  ikinci gününde de çok sayıda kitapsever Acıpayam Belediyesi Düğün Salonuna  akın ederek sevdikleri yazarların imza gününe ve söyleşilerine katıldı.

Kitap Günlerinin  ikinci gününde SİNAN MEYDAN, ABDULLAH ATAŞÇI, UĞUR ARSLAN ile  ACIPAYAMLI  ve DENİZLİLİ yazarlar okurlarıyla buluştu.

ACIPAYAMLILAR  KİTABI SEVİYOR

Kitap Günlerindeki   olan yoğun ilgiyi değerlendiren Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz ve oldukça heyecan duyduğumuz Kitap Günlerimizdeki tablo Acıpayamlıların  ne kadar kitabı sevdiğini gösteriyor. Acıpayam’da böylesine yoğun bir potansiyeli görmekten mutluluk duyuyorum. Acıpayamlı ve Denizlili yazarlarımıza, kardeşlerimize, hocalarımıza ve ulusal yazarlarımıza Acıpayamlılarla buluştukları için, ayrıca Acıpayamlılara değerli yazarlarımızla buluşturan ANAYURT yayınları Mustafa bey ve Selami beye teşekkürlerimi sunuyorum. 

5 Haziran’a kadar sürecek olan Acıpayam Kitap Günlerimize tüm halkımızı bekliyorum’’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.