Acıpayam'da Korona Vakalarında Büyük Artış

Acıpayam'da Korona Vakalarında Büyük Artış

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde korona vakaları artışa geçince Başkan Şevkan vatandaşları bir kez daha uyardı.

A+A-

Korona virüsün 2. dalgası  tüm dünya ile beraber ülkemizi de etkiliyor. Aşı çalışmaları devam etse de can kayıplarının ardı arkası kesilmiyor. 

Vaka artışlarında Bakan Koca tarafından 7 riskli il arasında sayılan Denizli'de bazı ilçelerde artış daha da fazla. Bu ilçelerden olan Acıpayam'da vaka sayıları hızlı bir şekilde artmaya başlayınca Başkan Şevkan uyarılarda bulundu.

Güveniyorum

Acıpayam Belediye Başkanı Başkan Dr. Hulusi Şevkan uyarısında şu ifadelere yer verdi:

"Kalabalık ortamlarda mecbur olmadıkça evden çıkmayalım. Havaların soğuması ile birlikte vakalardaki artış maalesef çok korkutucu, Ben Acıpayamlı hemşehrilerimin kurallara uyacağını ve bu virüsten hep birlikte kurtularak tekrar mutlu günlerde bir arada olacağımıza inanıyorum. 15 gün boyunca lütfen tekrar kendimizi evimizde izole ederek çok zorunlu olmadıkça sokağa çıkmayalım. Anne baba ve çocuklarımızı düşünelim. Elbette esnaf ve sanatkarımızın zor durumda kalmasını istemiyoruz. Ama önce sağlığımız önemli. Bunun bilincinde olarak tedbirli bir şekilde tekrar işlerimize devam edelim. Ben Acıpayam'ın yürekli insanlarına güveniyorum. Biraz daha sabredelim" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.