ACIPAYAM’DA SATRANÇ TURNUVASI

ACIPAYAM’DA SATRANÇ TURNUVASI

Acıpayam Kaymakamlığı, belediye, Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu Denizli Temsilciliği işbirliğinde Cumhuriyet’in 100.yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ‘Satranç Turnuvası’ başladı.

A+A-

Acıpayam’da Cumhuriyetin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında satranç turnuvası düzenlendi. Turnuvaya kaymakamlık, belediye, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Satranç Federasyonu İl Temsilciliği ev sahipliği yaptı.

Yaklaşık 200 öğrencinin katıldığı turnuva, düzenlenen açılış töreni ile start aldı. Acıpayam Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen törene; Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Akıncı, Türkiye Satranç Federasyonu Denizli İl Temsilcisi İsmail Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İzgi, Satranç Federasyonu temsilcileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

ACIPAYAM’DA SATRANÇ TURNUVASI

“İLKİNİ ATATÜRK’Ü ANMA ETKİNLİKLERİNDE DÜZENLEMİŞTİK”

Törende konuşan Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan; “İlçemizde satranç turnuvasının startını vermiş bulunmaktayız. Turnuvamız, 2 gün sürecek. Geçtiğimiz yıl 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri çerçevesinde ilkini düzenlemiştik. Öğrencilerimizden de yoğun ilgi görmüştü. Bu yıl ise Cumhuriyetimizin 100.yılı etkinlikleri kapsamında düzenledik ve öğrencilerimizin ilk mücadelesine ortak olduk. Tüm sporcularımıza başarılar dilerim” dedi.

ACIPAYAM’DA SATRANÇ TURNUVASI

İLK HAMLE PROTOKOLDEN

Açılış konuşmalarının ardından BaşkanŞevkan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Süleyman Akıncı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İzgi, turnuvaya katılan öğrenciler ile birlikte turnuvanın startını verdi. Turnuva, toplamda 4 kategoride gerçekleşecek ve yarın yapılacak ödül töreni ile sona erecek.

ACIPAYAM’DA SATRANÇ TURNUVASI

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.