Acıpayam'da  Tarım Altın Devrini Yaşayacak

Acıpayam'da  Tarım Altın Devrini Yaşayacak

Devlet Su İşlerinin Acıpayam da başlattığı Acıpayam Ovasını modern borulu sistem ile sulama imkanı sağlayacak olan Acıpayam Sulaması 2. Kısım çalışmalarından dolayı Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, teşekkür mesajı yayınladı.

A+A-

Şevkan şu sözlere yer verdi;

Devlet Su İşlerimizin  ilçemizde başlattığı Acıpayam Ovasını modern borulu sistem ile sulama imkanı sağlayacak olan Acıpayam  Sulaması 2. Kısım çalışmaları başladı. Projenin  hayata geçmesi ve bitmesiyle Acıpayam da  tarım altın devrini yaşayacaktır.

Bu çalışmalarda emeği geçen başta Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Dr. Bekir Pakdemirli beyefendi olmak üzere, gece gündüz memleket için çalışan AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sn. Av. Cahit Özkan beyefendiye, her zaman yanımızda hissettiğimiz Denizli Milletvekilimiz Sn. Şahin Tin beyefendiye, yine her zaman beyefendi kişiliğiyle bizlerin yanında yer alan Denizli Milletvekilimiz Sn. Ahmet Yıldız beyefendiye, candan samimi davranışlarıyla daima yanımızda gördüğümüz Denizli Milletvekilimiz Sn. Nilgün Ök hanımefendiye, güleryüzüyle çalışkanlığıyla her zaman yanımızda olan AK Parti İl Başkanımız Sn. Yücel Güngör beyefendiye, yine her türlü konuda yanımızda olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Osman Zolan beyefendiye, il genel meclis üyeliğinden bu yana bu işlerin içinde olan AK Parti İlçe Başkanımız Fikret Gümüş beyefendiye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 

Devlet Su İşleri Genel Müdürümüz Sn. Kaya Yıldız beyefendiye, Aydın DSİ 21. Bölge müdürümüz Sn. Emrah Köleoğlu beyefendiye ve Devlet Su İşleri çalışanlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.