Acıpayamlı Şehit için Hatıra Ormanı

Acıpayamlı Şehit için Hatıra Ormanı

Acıpayamlı Şehit Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın anısına  baba ocağı Acıpayam’a bağlı Suçatı Mahallesi'nde hatıra ormanı oluşturuldu.

A+A-

Çameli Orman İşletme  Müdürlüğü tarafından organize edilen 2016 yılında HAKKARİ’nin Çukurca İlçesi’nde, teröristlerle çıkan çatışmaya destek için giden Kobra helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Acıpayamlı  Pilot Üsteğmen Müjdat Kerem Şahan’ın anısına  baba ocağı Acıpayam’a bağlı Suçatı Mahallesi'nde hatıra ormanı oluşturuldu.

Şehidin baba ocağının yanında bulunan alanda oluşturulan hatıra ormanına şehidin babası emekli öğretmen Süleyman Şahan ile birlikte fidan diken protokol üyeleri daha sonra dualarını tüm şehitlere  gönderdi.

Programa Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanı Üstğmn. Yasin Gökçe, İlçe Emniyet Müdürü Salih Şen,Acıpayam Orman İşletme Müdürü H.Hakkı Uysal, Çameli Orman İşletme Müdürü Erol Güner, daire ve kurum amirleri,belediye çalışanları,  öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.