Açtığın Yolda Durmadan Çalışacağız

Açtığın Yolda Durmadan Çalışacağız

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 88. yıldönümü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

A+A-

Bahtiyar açıklamasında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, savaştan çıkmış, elinde hiç bir şeyi kalmayan bir milletten büyük önderliği ve dehasıyla, güçlü bir devlet ve ulus bilinci oluşturduğunu hatırlattı. Bahtiyar, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu uğurda açtığı yoldan ayrılmadan devam edeceklerini ve muasır medeniyetleri geride bırakacak bir Türkiye için durmadan çalışacaklarını söyledi.

Millet İttifakı İyi Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, bir milletin en zor zamanlarının savaş zamanları olduğunu ve bu zamanlardaki liderliğin en zor liderlik olduğunu söyledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük önderliği ve siyasi dehası ile Türk Milleti’nin, Kurtuluş Savaşı gibi bir milletin tarihinde az rastlanır var olma mücadelesinden büyük bir zaferle çıktığını dile getiren Bahtiyar, muasır medeniyetleri geride bırakacak kadar güçlü bir Türkiye idealinin Büyük Önder Atatürk’ün bu millete ve gelecek nesillere bıraktığı en önemli görev, sorumluluk ve hedef olduğunun altını çizdi.

Bahtiyar: “Açtığın yoldan ayrılmayacağız”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Ümit Bahtiyar,  büyük önder Atatürk’ün bütün dünyaya meydan okuyup, emperyalist güçleri yenilgiye uğratıp, büyük Türk Milleti efsanesini yeniden yazdırarak sömürü altındaki ülkelere umut olduğunu söyledi. Bahtiyar, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunu izleyebilmek için öncelikle onu, açtığı yolu, miras bıraktığı ülküleri doğru anlamak gerektiğinin de altını çizdi. Bir asker, lider, kurucu önder ve vatansever olarak büyük önder Atatürk’ün o zamanlar bu milletin varlığını, gücünü ve bağımsızlığını koruyabilmesi için dile getirdiği birçok uyarının bugün daha da önemli olduğunu ifade eden Bahtiyar, tam bağımsız ve güçlü bir Türkiye için Atatürk’ün bıraktığı mirasın ve hedefin önemi vurguladı.

Bahtiyar: “Büyükçe köyden dünya markası olmak için çalışacağız”

Atatürk’ün açtığı yoldan hiçbir zaman vazgeçmeyeceklerini dile getiren Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Atatürk’ün 88 yıl önceki ziyaretinde Denizli’yi “büyükçe bir köy” olarak tanımladığını hatırlattı. Bahtiyar, Denizli’nin şimdi büyükçe bir şehir olduğunu söyledi. Ancak Denizli’nin kendi kimliğiyle öne çıkan, sahip olduğu özelliklerle fark oluşturan,  dünya markası bir kent olması için çalışacaklarını ifade eden Bahtiyar, Atatürk’ün hedefi olan muasır medeniyetleri geride bırakacak çizgiyi, başarının sınırı olarak kabul ettiklerini söyledi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu ülkenin kurulduğu günden bugüne canını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Onları saygı ve minnetle anıyorum. Gazilerimize de ne kadar teşekkür etsek azdır.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.