Adalet Mahallesi Muhtar Adayından Son Söz

Adalet Mahallesi Muhtar Adayından Son Söz

Seçimlere 2 gün kala Adalet Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Kemal Tuğcu seçim çalışmalarını tamamladıklarını belirtti ve son sözlerini söyledi.

A+A-

31 Mart Yerel Seçimlerine 2 gün kala heyecan doruk noktasına ulaştı. Belediye Başkan Adaylarının yanında muhtarların heyecanı da görülmeye değer. Her biri kapı kapı gezip kendini ifade eden muhtar adayları da artık seçim çalışmalarını tamamlayarak gözünü 31 Mart akşamına çevirdiler.

Adalet Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Kemal Tuğcu da konu ile alakalı bir video paylaştı ve herkese başarılar diledi. İşte Tuğcu'nun o videosu

 

Mustafa Kemal Tuğcu Kimdir?

Çal, Aşağıseyit köyündenim.

Cumhuriyetin ilk eğitmenlerinden merhum Eğitmen Mustafa'nın torunu, merhum postacı Hasan Tuğcu'nun oğluyum. Babam ismimi koyarken dedem ismimin yanına Kemal ismini ekleyerek, ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ile aynı ismi taşıma onuruna ulaşmamı sağlamıştır.

Lise eğitimim için 1983 yılında geldiğim Denizli'den askerlik görevim dışında ayrılmadım. İşletme Fakültesi mezunuyum. Radyo televizyon programcılığı bölümünde eğitimime devam ediyorum. SGK'dan emekliyim. Evliyim, iki kız babasıyım.

Aşağıseyitte düzenlenen koyun sudan geçirme geleneğini festival haline getirerek ülke ve dünya basını tarafından tanınmasında, öncülük çalışmalarım takdir edilmiştir. Yine aynı geleneğin UNESCO kültür mirası proje başkanı görevini başarıyla tamamladım.

Halen ikamet ettiğim ADALET MAHALLESİ sakinleri, yani sizler bana destek olursanız, muhtarlık seçiminde tercihinizi Mustafa Kemal TUGCU'dan yana kullanmanızı istiyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.