Adalet Tecelli Etti

Adalet Tecelli Etti

Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Murat Naci Öncel, İzmir’de sonuçlanan Şehit Ülkücü Fırat Yılmaz Çakıroğlu davasını değerlendirdi.

A+A-

Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun  çözüm sürecinin doğurduğu ihmaller neticesinde şehit edildiğini belirten Ocak Başkanı Öncel, “Merhum şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu sadece eğitim ve öğretim hakkını kullanabilmek adına girmiş olduğu mücadelede gerek Rektörlük gerek özel güvenlik ve hatta ne yazık ki çözüm sürecinin doğurmuş olduğu ihmaller neticesinde o ve onun gibi vatan evlatları yalnız bırakılmış neticede de Üniversite içersinde PKK’lı hainler tarafından şehit edilmişti. 20 Şubat 2015’de “bana dokunmayan yılan bin yaşasın” deyip, olayı karşıt görüş diye ifade edenler yüzünden ülkemiz o günden bu yana bir çok acılar çekmiş ve nihayetinde 15 Temmuz ihanet süreci yaşanmıştır. Rahmetli Fırat’ımızın o gün kampüs alanında dinmeyen kanı vicdanlara değebilmiş olsaydı; ihanete varan çözüm sürecini ve üniversitelerde PKK’ya destek veren Fetöcü hainleri daha erken fark edebilmeyi sağlayabilir ve bir çok kaybın önüne geçilebilirdi” dedi.

“ÜLKÜCÜLER OLDUĞU TESCİL EDİLMİŞTİR”

Mahkemenin aldığı kararla adaletin tecelli ettiğini kaydeden Öncel, “Dün itibari ile mahkemelerimizce verilen karar neticesinde kavganın karşıt görüşlü öğrenciler arasında yaşanmadığı, taraflardan birinin soysuz ve aşağılık terör örgütü PKK diğerinin ise Vatan ve Millet için canını siper edip, bir daha geri dönmemek pahasına ileriye atılan Ülkücüler olduğu tescil edilmiştir. Netice itibari ile aşağılık katile terör örgütü üyesi olmak suçundan 15 yıl ve örgüt adına cinayet işlemek suçundan da ağırlaştırılmış müebbet cezası verilmiştir. Aynı zamanda  Savcılık, dönemin öğretim kadrosundaki bazı kişiler ile güvenlik elemanları için de terör örgütü üyeliğinden yargılanmasını talep etmiştir. Adalet tecelli etmiştir şüphesiz ki ilahi adalet de tecelli edecektir. Şehidimize Allahtan tekrar rahmet diliyor, sebebiyet veren herkesin de mahkemeler huzurunda cezalarını almalarını diliyorum. Nasıl ki; 880 gündür başta liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli bey ve Genel Başkanımız sayın Olcay Kılavuz olmak üzere tüm Ülkücü camia davanın takipçisi oldu ise bu günden sonra da aynı hassasiyet ve özveri ile bundan sonraki sürecin de takipçisi olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.