Adem Süpçin'den Çobanoğlu'na Cevap

Adem Süpçin'den Çobanoğlu'na Cevap

İyi Parti Pamukkale ilçe başkanlığına seçilen Çobanoğlu'nun sosyal medyadan yaptığı çağrıya Süpçin yine sosyal medyadan cevap verdi.

A+A-

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı’na tekrar seçilen Mustafa Çobanoğlu, kongrede yarışmış olduğu Adem Süpçin ve ekibine birlikte çalışma çağrısı yapmış ve Kongre geride kaldı. Şimdi İYİ Parti’yi iktidara taşımak için omuz omuza verip çalışma zamanı. Sayın Süpçin ve ekibinin çağrımıza olumlu yanıt vereceklerine inanıyorum” demişti.

Çobanoğlu'nun daveti ile alakalı haberimize ulaşmak için TIKLAYINIZ

JET YANIT

Çobanoğlu'na yine sosyal medyadan jet bir yanıt geldi. Adem Süpçin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın başkan bana ve yönetimimizdeki arkadaşlarımıza "Danışma Kurulunda" çalışmak üzere çağrıda bulunmuş.

Parti yönetiminin bu yöndeki kararının tebliğini beyefendinin şahsen aramasıyla öğrenmek isterdim. Madem çağrı şahsen değil de internet medyası ve sosyal medya üzerinden "etiketleme" suretiyle yapılıyor, ben de buradan aynı şekilde cevap vereyim. Bu yöndeki kararın tebliğ usulü yanlıştır. Parti içi bir organizasyona çağrı yapılacaksa telefonla aranır. Aranmıyorsa samimiyetten uzak tribüne oynamak niyeti apaçık ortadadır.

Sayın başkan bizim danışma kuruluna gelmemizi sosyal medya üzerinden istiyor ya öyleyse ben de danışılan görevimi buradan yerine getireyim. Bir kaç tavsiyem var, uygular veya uygulamaz takdirlerine kalmıştır.

Partinin yolunu bilmeyen ve kongrede oy kullanan delege arkadaşlarımıza partinin yolu ve binasının yerinden başlamak suretiyle parti içi eğitim semineri verilmesini, parti vicdanını, partidaşlık hukukunu hiçe sayarak kongre biter bitmez salonun önünde sanki iktidara karşı bir zafer kazanmış havasında oyun havası oynamak yerine zeybek oynamalarını tavsiye ederim. :)

İYİ Parti Pamukkale teşkilatının delegelerinin çoğunluğu sayın Çobanoğlu'na görev vermiş olup başarılar dileriz.

Ayrıca bu kongrede bize oy veren, destekleyen samimi, bizim inanç ve heyecanımızı paylaşan bütün İYİ Parti Pamukkale delegelerine tekrar şükranlarımı sunarım. Saygılarımla..

Av. Adem SÜPÇİN"

ssd.PNG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.