Adil Demir Seçim Startını Tavas'tan Verdi

Adil Demir Seçim Startını Tavas'tan Verdi

7 Haziran 2015 Milletvekili Genel seçimleri öncesi CHP. Denizli Milletvekili aday adayları önseçim öncesi seçim çalışmalarına başladı.

A+A-

CHP. Denizli Milletvekili aday adayı Adil Demir, 24 Şubat 2015 Salı günü ilçemize gelerek, partililerden destek istedi. 24 Şubat Salı günü önce CHP ilçe binasını ziyaret eden CHP. Denizli Milletvekili aday adayı Adil Demir, CHP ilçe Başkanı Erdoğan Şama ve partililere kendini tanıtarak neden aday olduğunu açıkladı. Aslen Eskereli olduğunu ve Denizli Baro Başkanlığını yaptığını anlatan Adil Demir, Ben çiftçilik, işçilik, esnaflık yaptım. Çileli yaşamdan geldim. Denizli’nin Milletvekilinin diğerlerinden bir farkı olmalı. Kanunları bilen Milletvekili olmalı.

CHP yıllardır iktidar olamadı. Bu seçimlerde artık Denizli’de CHP’liler kendileri Milletvekili seçecek. CHP iktidara gelecek parti haline geldi. İktidara gelmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Pazarı ziyaret ettikten sonra Kızılcabölük, Vakıf, Karahisar, Gökçeler, Yahşiler, Avdan ve Seki Mahallelerinde sevgili hemşehrilerimizi ve partililerimizi ziyaret edeceğiz. 29 Mart’a kadar ulaşamadığımız tek bir partili bile olmasın istiyoruz” Dedi.

       Daha sonra CHP ilçe Başkanı Şama ve partililerle birlikte Salı pazarını dolaşan CHP Denizli Milletvekili Adil Demir, esnaf ve vatandaşlara kendini tanıtarak, CHP’ye destek vermelerini istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.