Adil Demir’den Sokakta Önseçim Toplantısı

Adil Demir’den Sokakta Önseçim Toplantısı

Çal İlçe Merkezine sığmayan CHP üyelerine hava toplantısı

A+A-

CHP’den önseçim çalışmalarına devam eden aday adaylarından Adil Demir, Çal İlçe Örgütü ile sokakta toplandı. Çal pazarına denk gelen günde yapılan toplantı, partililerin yoğun ilgisi nedeniyle örgüt binasına sığmayınca, açık havada yapıldı.

 

Adil Demir önseçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdürüyor. Geçen Pazartesi günü Çal ilçe pazarını gezen Demir, vatandaşlarla görüştü, esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Adil Demir’in Çal’daki ilk durağı CHP ilçe örgütü oldu. Buradaki toplantıda üyelerle buluşarak görüş alışverişinde bulunan Demir, üyelerin sorularını yanıtlayarak seçime neden girdiğini anlattı.

Çal ilçe binasında Adil Demir’i dinlemeye gelen partililerin izdihamı ile toplantı sokağa taştı. Kalabalığın gittikçe artması üzerine konuşmasını kesen Adil Demir sokakta toplantı yapmayı teklif etti. Bunun üzerine dinleyici ve üyelerle yapılan parti toplantısı sokakta devam etti.

Çal sokak toplantısında partililerin görüş ve önerilerini dinleyip sorularını cevaplayan CHP aday adayı Adil Demir, CHP’nin bu dönem iktidara geleceğini, hem Türkiye’nin, hem de halkımızın yaşadığı sıkıntılardan kurtulmasının buna bağlı olduğunu belirtti. Tarımın ve Çal bölgesindeki üzüm üreticilerinin sorunlarını bildiğini belirten Demir, özellikle bağcılığın sorunları konusunda tarımsal destek ve önlemlerin aciliyet arz ettiğini, tarım politikaları içinde bölge bağcılığı için gözetici tedbirler üretilmesi gerektiğine değindi. Türkiye şaraplık üzümünün dörtte birini gerçekleştiren bu bölgeye özel önem verilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Sulama sorunu nedeniyle geçen yıl yaşanan mağduriyetin bu yıl yaşanmaması gerektiğini ifade eden Adil Demir, “Denizli tarımının lokomotif güçlerinden biri bağcılıktır. Bu sektörü kaybeder veya zayıflatırsak, İl düzeyindeki tarımsal başarının çıtasını indirmiş oluruz. Bu da bağlı sektörlerin zarar görmesine yol açar, ekonomik zararı çeşitli alanlarda hissedilir. Bu nedenle üzüm yetiştiriciliğini önemsemek ve mali tedbirlerle, destekleme alımlarıyla ve karşılıksız kredilendirmeyle soruna çare üretmek zorundayız” dedi. Özellikle CHP üyesi vatandaşların Adil Demir’in seçim çalışmalarına ilgi gösterdiği gözlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.