Adil Demir'e Adalet ve Aktepe Mahallelerinde Yoğun İlgi

Adil Demir'e Adalet ve Aktepe Mahallelerinde Yoğun İlgi

Adil Demir önseçim çalışmalarını ilçe ve köylerle birlikte merkezde de sürdürüyor. Geçtiğimiz akşam Aktepe ve Adalet mahallelerinde kahve toplantıları yapan Demir e CHP’li üyeler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

A+A-

CHP de milletvekili önseçim tarihi yaklaştıkça aday adaylarından Adil Demir çalışma alanını genişleterek sürdürüyor. Köy ve ilçelerde yaklaşık bir aydır devam eden çalışmalarını il merkezindeki devam ettiriyor.

 

Geçen akşam Aktepe ve Adalet mahallelerinde düzenlenen kahve toplantılarına katılan Adil Demir, kalabalık partili grubu ve mahalle sakini vatandaşlara hitabetti. Özellikle parti üyesi vatandaşların ilgisi ile karşılaşan Demir, buralarda yaptığı Konuşmalarda önseçim çalışmaları ve genel seçimler üzerine düşüncelerini anlattı.

 

7 Haziran genel seçimlerinin Türkiye için çok önemli bir dönemeç olacağını belirten Demir, partililerden önseçimde verecekleri karar üzerine düşünmelerini istedi. Bu seçimlerde, Yeni Türkiye adıyla kurulmak istenen diktatörlüğün ya önünün açılacağı, ya da tarihin Çöp tenekesine gönderileceğini belirten Demir; "Bu nedenle sizin önseçimde belirleyeceğiniz vekil adayları bu sürecin ya önünü kesecek ya da etkisiz kalacak. O nedenle meclise göndereceğiniz Takım'ı seçerken iki kere düşünmek zorundasınız" dedi.

 

Denizli b. CHP de önseçim bilindiği gibi 29 Mart tarihinde yapılacak. Önseçimde belirlenecek olan 7 milletvekili, 7 Haziran seçimlerinde meclise gitmek için diğer partili adaylarla yarışacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.