Adil Demir'e Çivril'de Seçmen Desteği

Adil Demir'e Çivril'de Seçmen Desteği

CHP aday adaylarından Adil Demir seçim gezilerine devam ediyor.

A+A-

CHP aday adaylarından Adil Demir seçim gezilerine devam ediyor. Demir, gezilerinin ikinci günüde Çivril’de CHP üyeleri ve halkı ziyaret etti. CHP ilçe teşkilatındaki toplantı ile başlayan gezi boyunca partililer Demir’in seçim programına büyük ilgi gösterdi.

Adil Demir’in aday adaylığı için başlattığı seçim gezileri atağı Çivril’de gün boyu devam etti. CHP İlçe teşkilatında parti üyeleri ve ilçe yönetimi ile kalabalık bir toplantı gerçekleşti. Burada yaptığı konuşmada seçilmesi halinde parlamentoda yapacağı yasa çalışmalarını anlatan Adil Demir, üye arkadaşlarından destek istedi.

Daha sonra Atatürkçü Düşünce Derneğini ziyaret eden Demir, burada dernek üyeleri ve halkla sohbet etti. Önceki dönem Çivril Belediye Başkanı Hakkı Aslan’ın da katıldığı toplantıda CHP’nin seçim politikaları üzerine görüş ve öneriler üzerine konuşuldu.

Öğretmenevi ve kent konseyini de ziyaret eden Adil Demir, öğle saatlerinde Gürpınar Mahallesinde mahalle sakinleri ile kahve toplantısında buluştu. Kahve toplantısında yaptığı konuşmada “niçin milletvekili adayı oldum” başlıklı bir konuşma ile seçmenlere ve partililere hitabeden Demir, “benim projelerim var. Gündelik sorunlarınıza ilişkin projeler bunlar. Yaşadığınız kredi sıkıntısı ve icralarla ilgili çözüm önerilerim var. Sizlerden bu projelerimi gerçekleştirmek için oy istiyorum” dedi.

Adil Demir, seçim gezisinin devamında İğdir ve koçak mahallelerini. Akşam saatlerinde Yeşilyaka ve Karayahşiler mahallelerini gezen demir, geç saatlere kadar çalışmalarını sürdürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.